Reviews van onze tevreden klanten

Een gezonde, vochtvrije woning: de beste review

 Tevreden klanten die na een vochtbestrijding weer zorgeloos genieten van een vochtvrije woning. Daar streven we bij Murprotec elke dag naar.

Deze klanten riepen vocht definitief een halt toe in hun woning door de hulp van Murprotec in te schakelen. Wat vinden ze van ons werk? Je leest hier enkele getuigenissen.

Zie hierboven

J.

Snelle service en een snelle oorzaak van het probleem gevonden.

B.

moeilijk huis, toch goed gedaan.

T.Z.

Medewerker ging op vrijdag door tot 19:00 non stop.

M.

Eerlijkheid en oprecht advies!

S.

Mark van Muurprotec nam ruim de tijd om de situatie te bekijken. Hij zei eerlijk dat Muurprotec niet het juiste bedrijf was voor mijn situatie, maar nam ondanks dat de moeite om mij uitgebreid te adviseren over wat ik moet laten uitzoeken en welk soort bedrijven ik om een onderzoek kan vragen. Dit bezoek heeft mij veel geld bespaard!

H.

Analysis was snel afgeronden, alles duidelijk uitgelegd. Ik aanraad heel graag deze bedrijf.

L.

Bijzonder vriendelijke mensen, en ze doen wat ze beloven. Ook wanneer het werk klaar was werd ik later teruggebeld om te vragen of alles naar wens was verlopen.

M.

De oplossing van Mark stelde mij gerust Hij heeft serieus naar het vochtprobleem gekeken en had een voor mij prima oplossing Ik vond het een aangenaam bezoek en met een kundige oplossing

T.

Aardig personeel, goede uitleg vd werkzaamheden. Zeer netjes gewerkt. To nu toe dik tevreden, hopelijk zijn over een tijdje mijn muren droog, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

D.

Na het aanvragen van een offerte via de website, werd er snel contact opgenomen. Via de telefoon aan kunnen geven wat ons probleem was en al wat informatie verkregen. Daarna een gesprek thuis gehad met uitgebreide informatie en voorlichting. We hebben direct opdracht verstrekt. Na het bezoek van de technieker werd dezelfde week nog een afspraak ingepland voor de uitvoering. Een hele prettige ervaring, ruimte voor al onze vragen en een zeer snelle en goede service!

M.

Na een contact over een vochtplek is er een uitvoerige meting geweest op locatie. Hier kwam goed advies uit om eerst de lucht kwaliteit in huis te verbeteren middels een CTA luchtbehandeling installatie ipv hele spouwmuren gaan behandelen eat concurenten wel gelijk aanbevelen. Dit omdat er bij mij ook verduurzaamd is middels isolatie etc , en er hierdoor weinig ventilatie meer overblijft. De invloed van de CTA was gelijk merkbaar; in de ochtend geen slaapkamerlucht meer, overal ruikt het fris en de vochtplek is na overschilderen nog niet terug! De CTA is wel prijzig, maar weegt niet op tegen een aanleg van een WTW installatie.

R.

Mark kwam langs en nam erg de tijd, ook om te kijken naar een lekkage (iets waar Murprotec niks mee doet). Mark betwijfelde of de muren injecteren mijn probleem zou oplossen, aangezien de vochtniveaus in de muur niet bijzonder hoog waren. Fijn om te zien dat er nog bedrijven zijn die bij twijfel je niet gelijk 2000euro afhandig willen maken. Ik zou MurProtec zeker adviseren!

N.

Duidelijke en goede afspraken. Zeer goede en schone werkwijze. Zeer goede garantie voorwaarden

W.S.

Zowel verkoper als monteur hebben ons goed geholpen. Vriendelijk en de montage was ook netjes verlopen.

B.W.

Alle afspraken ,zijn netjes en op tijd nagekomen. Degene die de bekuiping plaatste werkte netjes zonder rotzooi achter te laten. En nu maar hopen dat de getroffen voorzieningen voldoende zijn om het water buiten te houden .Tot nu toe is de kelder droog.

B.D.V.

Prima oplossing voor ons “waterprobleem”, de werkzaamheden zijn conform opdracht en planning uitgevoerd. Er is goed gecommuniceerd en het werk is prima door Mark verricht, een echte ambassadeur voor Murprotec !!

J.M.

Zie boven. Uit eindelijk zou een oplossing kunnen zijn om een CTA systeem aan te schaffen. Bij ons hebben we geen last van vochtvlekken , schimmel en ook geen condens. Mark heeft deze oplossing ons voorgelegd en we hebben hierover rustig kunnen nadenken. We zouden niet direct telefonisch benaderd worden. Ik zou Mark een terugkoppeling geven. Dat is ook gebeurd maar gezien de investering gaan we dit niet doen. We twijfelen niet aan het product, service etc. maar dan houden we dit 10 jaar geleden moet doen. Hoe lang kunnen wij hier nog wonen gezien onze omstandigheden en leeftijd. Het is vochtig maar het druipt nog niet van de muren. Met vriendelijke groet. Peter Holstein.

P.

Erg goed en snel geholpen. Alles volgens afspraak, heel netjes gewerkt!

W.

Bij de aankoop van een oude dijkwoning is rond heel het huis het optrekkende vocht aangepakt. Ze zijn iets langer bezig geweest, maar uiteraard voor een nette vaste prijs.

M.

Ik had een vochtprobleem in de kelder. Marc kwam langs om een oplossing te bedenken. Ik kreeg een eerlijk advies hoe ik het zelf aan kon pakken voor een paar tientjes. Dit is echt een top oplossing voor mij en scheelt mij veel aan kosten! Enorm vriendelijk geholpen en zeer tevreden!

M.

Vanwege plaatsing van een nieuwe keuken was het belangrijk dat voor ons dat de wanden snel behandeld konden worden. Nadat ik op de website mijn aanvraag had gedaan werden we de volgende dag al gebeld en konden we meteen een afspraak maken voor beoordeling van de situatie. Age, de vochtexpert had wel een beetje een verkooppraatje maar wat hij vertelde was duidelijk en steekhoudend, dus we besloten met Murprotec in zee te gaan. Age heeft toen meteen geregeld dat er zo snel mogelijk iemand kon komen om de werkzaamheden uit te voeren. Hoe goed waterdicht alles nu echt is zullen we pas weten over een aantal maanden natuurlijk, maar onze indruk tot nu toe is erg positief - en we hebben er ook alle vertrouwen in dat onze vochtproblemen tot het verleden behoren.

J.

De eerste kennismaking was al prima, met de professionele medewerker. De uitvoering van de werkzasmheden ging snel, efficient en zonder veel "rommel". De sporen van het injecteren waren zo goed als onzichbasr!

C.O.

goede voorbereding duidelijke afspraken lange garantie

A.B.

Goed geadviseerd en ook goed meegedacht toen ik later nog eens belden met een mogelijk probleem.

J.

Snel, vriendelijk, behulpzaam

R.

Hoewel het begin niet helemaal soepel verliep zijn de gemaakte afspraken door Murprotec goed opgepakt. De werkzaamheden in de kelder (gat boren voor de pomp, plaatsen van de pomp, aanbrengen membraan, storten nieuwe vloer, aansluiten afvoer) mede dankzij de uitvoerder soepel verlopen. Contact was plezierig en de werkzaamheden namen twee ochtenden in beslag. Resultaat tot nu toe naar verwachting.

A.

A

A.

Murprotec levert net werk, het product doet wat het doen moet. Goede en snelle communicatie ook.

J.

Fijn bedrijf, goede uitleg. Degene die bij ons de behandeling heeft toegepast netjes en korrekt. Dank je en nu hopen wij dat we van dat vervelende vocht af zijn.

H.

Ben jij ook een tevreden klant van Murprotec? 

Heb ook jij de hulp ingeroepen van Murprotec om vocht te bestrijden? We horen graag wat je vond van de voorgestelde behandeling, onze service en het resultaat. Dankzij jouw feedback kunnen we onze dienstverlening nog beter maken.
Laat een review achter

Onze kwaliteitsgarantie werkt

Elk lid van de Murprotec-groep engageert zich voor deze 10 kernpunten. Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je steeds zeker van de beste service. Murprotec, niet voor niets de Nr. 1 vochtspecialist in Nederland én Europa.

De klant
op de eerste plaats

Nauwkeurige en grondige analyse

Icoon offerte (geel)

Vaste prijs
zonder verrassingen

Icoon checklist (geel)

Extra werfbezoek door de werfleider vóór de werken

Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

Verzorgde werken

Icoon werfleider (geel)

Veilige werken

Constante bijscholing
van onze medewerkers

Icoon werfleider (geel)

Service
na verkoop

Totale waarborg
op het resultaat

1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading