Reviews van onze tevreden klanten

Een gezonde, vochtvrije woning: de beste review

 Tevreden klanten die na een vochtbestrijding weer zorgeloos genieten van een vochtvrije woning. Daar streven we bij Murprotec elke dag naar.

Deze klanten riepen vocht definitief een halt toe in hun woning door de hulp van Murprotec in te schakelen. Wat vinden ze van ons werk? Je leest hier enkele getuigenissen.

Ik heb het online contactformulier ingevuld met een korte beschrijving van mijn probleem. Na een paar dagen werd er telefonisch contact opgenomen en werd er vriendelijk om nadere informatie gevraagd. Al vrij snel werd duidelijk dat mijn probleem waarschijnlijk een lekkage betreft richting de spouwmuur en dat is niet iets waar de oplossingen van Murprotec in voorzien (die voorkomen/verhelpen optrekkend vocht uit bijvoorbeeld de grond/fundering). Ik heb aangegeven dat ik een totale leek ben op dit gebied en die persoon heeft vervolgens nog een kwartier de tijd genomen om mij uitleg te geven over de mogelijke oorzaken van mijn lekkage en het soort bedrijf wat mij daar bij kan helpen. Ik kan weliswaar geen oordeel geven over de producten van Murprotec, maar het contact was meer dan prima.

J.

15 jaar geleden ( 2007)laten injecteren. Ik verzuimde echter het voorgeschreven na-werk te doen ( o.a. pleisterwerk afbikken) zodat ik twijfelde of stenen echt wel droog waren. Murprotec op mijn verzoek tot 2x toe gecontroleerd. Had dus veel geduld met mij. Onlangs i.v.m. verkoop woning nogmaals controle door Murprotec gedaan. Muren droog. Suggestie voor Murprotec: maak op website veel meer duidelijk dat droogte van de stenen gemeten wordt met calcium carbid methode. Maak ook duidelijk dat die methode wezenlijk anders is dan meting (van niet verwijderd pleisterwerk) met een oppervlakte-meter.Bij verkoop van de woning kan den geen verschil van mening ontstaan over droogte- toestand vd stenen?muren.

L.

Opnemen werkzaamheden en uitleg prima. Werkzaamheden zelf matig, communicatie kan ook beter. Telefonische al 2 maal gebeld voor feedback. Hier uitgebreid de verbeter punten in besproken. Product lijkt goed, moet zich nog gaan bewijzen, jaren geleden heeft het goed resultaat geleverd.

M.

Keurig op tijd. Afspraken zijn goed nagekomen en goed werk afgeleverd.

M.

Wat ze zeggen ,wordt uitgevoerd

T.

geen aanvullingen

E.B.

Komt betrouwbaar over Vriendelijke mensen Goede service

J.

Zie hierboven

R.

Gegeven de omstandigheden is demklus in korte tijd uitgevoerd. Prima ondersteuning door Peter Mol als we vragen hadden. Klus snel, netjes en volg na planning uitgevoerd

K.D.

Werk uitgevoerd volgens afspraak. Snelle realisatie van eerste afspraak tot technische beoordeling tot uitvoering

R.

De jongen was beleeft en deed zijn werk netjes en nu maar hopen dat het werkt.

J.L.

Duidelijke afspraken gemaakt. Opdracht goed en netjes uitgevoerd. Prijs/kwaliteit kan ik nu nog niet zeggen, daar pas over 12 maanden de proef uitgevoerd kan worden of gewenste behandeling resultaat heeft.

W.

Nadat wij in een mail om vrijblijvend advies hadden gevraagd, werd er vrijwel direct contact met ons gezocht. Nog dezelfde dag is dhr. Van Horssen langsgekomen om de situatie te beoordelen. Ondanks dat de oorzaak anders moet worden opgelost, heeft hij gezegd wat wij moeten doen om het probleem te verhelpen. Wij zijn over deze gang van zaken zaken super tevreden.

R.

Wernemer Mitch heeft goed en degelijk werk verricht, gaf prima uitleg over de werkzaamheden en heeft alles keurig netjes schoon opgeleverd. Zeer tevreden.

V.D.H.

professioneel, goed en een aardige man. Gaten onzichtbaar afgewerkt. Huis spic en span achtergelaten. Heel tevreden dus.

M.L.

Vandaag is murprotec bij ons langsgekomen om te bekijken waardoor ons schimmelprobleem is ontstaan. We kregen deskundig advies. Hierbij kregen wij een eerlijk antwoord en goede tips. Het probleem lag waarschijnlijk aan eennlek dak/regenwater afvoer. Dit valt niet onder het werkgebied van murprotec. Geen verkooppraatjes om ons toch iets anders te verkopen. Dat wordt gewaardeerd.

F.

goed ervaring

P.

Op maandag begonnen. Kelder onder de woning en smeerput in de garage laten doen. Donderdag afscheid genomen van de medewerker. Ziet er netjes uit.

H.

Goede uitleg, en adviceur had heel goed tip!

M.

Nog even afwachten of het advies door de dekbedekker wordt overgenomen.. Ik vindt fe service heel goed. VOor mijn gevoel een heldere uitleg wat de oorzaak is. Maar het is natuurlijk nu afwachten.

F.

Pas een oud huisje gekocht waar er onderaan de muur op een bepaalde plek schimmel tevoorschijn kwam na wat verbouwingswerkzaamheden. ( o.a. kunststof schrootjes weggehaald) Murprotec benaderd en voor de volgende dag al afspraak gemaakt. Andre kwam langs, ging fundering bekijken en zag dat dit niet de oorzaak kon zijn van optrekkend vocht. Hij ging me geen onnodige behandeling aansmeren maar gaf het advies om de randen langs de kozijnen te kitten (die waren niet echt goed meer ) en het een half jaartje aan te kijken en af en toe ook zelf metingen te verrichten. Het zou namelijk doorsijpelend regenwater wat de spouw in loopt kunnen zijn of condens. Hij had me zo op kosten kunnen jagen maar zijn eerlijkheid gebood hem dit niet te doen.

R.

Mijn gratis analyse van Murprotect heeft mij echt aan het denken gezet. Door de duidelijke uitleg en het advies welke ik heb gekregen, heb ik voor mij, de juiste beslissing kunnen nemen. Bedankt.

M.

Wat een prettig gesprek met André. Onder het genot van koffie hebben we mijn kelder geïnspecteerd en heeft hij me een goed advies gegeven over wat te doen aan het vocht. Ik ga er zeker over nadenken. Food for thought!

A.

Ik probeer al 4 dagen een storing aan de ventilator van de protec unit te melden. Krijg telkens te horen u wordt terug gebeld. Niet dus. Ik wil alleen een afspraak met een monteur maken. Waarom blijkt dat zo moilijk/onmogelijk? Slechte zaak.

A.M.

Duidelijke uitleg en er wordt netjes gewerkt

J.

Murprotect heeft onze kelder goed schoongemaakt en bekuipt. Het ruikt nu fris in de kelder en de schimmel is weg. Echter, is de grond nu erg ongelijk geworden (op sommige plekken scheelt het wel 10cm), waardoor onze kasten er niet meer goed op kunnen staan. Hierover zijn wij niet van te voren geïnformeerd. Toen wij hierover belden met murprotect hoorden wij dat dit de normale gang van zaken is en dat er niets aan te doen is. Wij vinden het erg jammer dat we hierover niet vooraf geïnformeerd zijn. Kortom: de communicatie kan beter!

I.

Het was eenvoudig en snel een afspraak te maken voor advies en offerte. De technische inspectie zou een aantal weken later gedaan worden. Tussentijds werden we nog een keer gebeld om nogmaals te bevestigen dat de inspectie plaats zou vinden. Kort ervoor werden we wederom gebeld met de exacte datum en tijd. Kort op de inspectie volgde de realisatie. Ook dit was een prettige ervaring. Het injecteren verliep vlot en alles werd keurig achtergelaten. Het enige wat ik jammer vind is dat ik zelf over een jaar contact op moet nemen voor de controle. Het zou fijn zijn als je als klant ook hierin ontzorgd wordt.

C.

Snelle service

M.

Goede uitleg van de oorzaken en de lange termijn gevolgen van de wateroverlast. Goed telefonisch bereikbaar en flexibel bij het maken van de afspraken. Duurzaam opgelost binnen 1 dag! Ik ben zeer tevreden.

M.

Goed advies, alle service en werkzaamheden keurig uitgevoerd en geheel volgens afspraak

M.

Ben jij ook een tevreden klant van Murprotec? 

Heb ook jij de hulp ingeroepen van Murprotec om vocht te bestrijden? We horen graag wat je vond van de voorgestelde behandeling, onze service en het resultaat. Dankzij jouw feedback kunnen we onze dienstverlening nog beter maken.
Laat een review achter

Onze kwaliteitsgarantie werkt

Elk lid van de Murprotec-groep engageert zich voor deze 10 kernpunten. Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je steeds zeker van de beste service. Murprotec, niet voor niets de Nr. 1 vochtspecialist in Nederland én Europa.

De klant
op de eerste plaats

Nauwkeurige en grondige analyse

Icoon offerte (geel)

Vaste prijs
zonder verrassingen

Icoon checklist (geel)

Extra werfbezoek door de werfleider vóór de werken

Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

Verzorgde werken

Icoon werfleider (geel)

Veilige werken

Constante bijscholing
van onze medewerkers

Icoon werfleider (geel)

Service
na verkoop

Totale waarborg
op het resultaat

1
Vraag nu je gratis analyse aan

Bericht voor huurders

Wij adviseren u de eigenaar/verhuurder te vragen bij de gratis analyse aanwezig te zijn. Wij hebben namelijk al veel problemen mogen oplossen bij huurwoningen echter nog nooit als de verhuurder/eigenaar afwezig was bij onze gratis analyse bezoek.

Bedankt!

Je hebt een gratis analyse aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading