De voordelen van Murprotec

Icoon offerte (blauw)

Prijs bij analyse = prijs op factuur

Bij Murprotec krijg je meteen een vaste prijs voorgesteld. Geen verrassingen op de factuur.

Icoon handje met geld

2 – 30 jaar garantie op het resultaat

Met onze uitgebreide garanties kun je de komende jaren vertrouwen op een vochtvrij resultaat.

Icoon medaille (blauw)

Gecertificeerde vochtbestrijding

Onze exclusieve vochtbehandelingen zijn gecertificeerd door officiële instanties.

Icoon kalender (blauw)

Maandelijkse terugbetaling mogelijk

Dankzij onze Eco-Comfortlening kun je de kosten van de vochtbehandeling spreiden.

Wanneer is het tijd om een vochtbestrijder in te schakelen?

Heb je een vochtprobleem in je huis ontdekt, maar twijfel je of je een vochtspecialist moet bellen? Ontdek of je een professionele analyse nodig hebt om je vochtprobleem op te lossen. Gebruik onze handige checklist!

Heb je een vochtspecialist nodig om een diagnose te stellen?

De eerste stap om een vochtprobleem voor eens en voor altijd van de baan te ruimen is het correct vaststellen van de oorzaak. Merk je één van volgende zaken op? Reageer dan snel!

  • Druppelvorming op je ramen kan een teken zijn van een dieperliggend vochtprobleem. Vocht op de buitenkant van je ramen is geen probleem – dat wijst op een goed geïsoleerd huis. Aanhoudende condensatie aan de binnenkant kan wijzen op een te hoge luchtvochtigheid.
  • Vlekken op de muren die vanuit de grond lijken te komen, wijzen op een probleem met de waterkering in de muren en optrekkend vocht.
  • Witte sporen op de muren tonen de aanwezigheid van salpeter aan. Het lijkt misschien onschuldig, maar het is slechts het topje van de ijsberg.
  • Vocht in de kelder is een regelrechte nachtmerrie. De oorzaak is niet altijd onmiddellijk duidelijk. Laat je adviseren door een professional.

Pas goed op voor je conclusies trekt. Verschillende vochtproblemen kunnen dezelfde symptomen hebben. Een juiste diagnose stellen is dus bijzonder moeilijk.

Weet je niet 100% zeker wat de oorzaak is? Of zijn er al werkzaamheden verricht, maar blijft het gewenste resultaat uit? Dan is het verstandig om een Murprotec-vochtbestrijder een kijkje te laten nemen om de exacte oorzaak van je vochtprobleem op te sporen.

Gratis analyse
Vrouw zit met de handen in het haar door een vochtprobleem
Een vochtprobleem oplossen laat je best over aan een Murprotec vochtspecialist

Heb je een vochtbestrijder nodig om het vochtprobleem te behandelen?

Ieder vochtprobleem heeft een specifieke behandeling nodig. Vandaar het belang van de juiste diagnose.

Heb je last van een condensatieprobleem, dan is een eerste stap zorgen voor een goede luchtverversing in je woning. Zet dus iedere dag minstens 15 minuten je ramen open.

Zit de oorzaak van je vochtprobleem in de muur of de grond? Dan heb je haast geen andere keuze dan een vochtspecialist in te schakelen.

Wees altijd voorzichtig als je zelf aan de slag gaat. Er bestaan natuurlijk producten die symptomen snel kunnen verbergen en die je zelf heel eenvoudig kunt gebruiken. Dit soort producten lost het onderliggende probleem niet op. Helaas.

Heb je een vochtspecialist nodig om nieuwe problemen te voorkomen?

Bij Murprotec is dit onderdeel van onze service en de laatste stap van een grondig uitgevoerde vochtbehandeling. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over eventueel vocht in huis.

Vochtspecialist

Vochtige muren in huis zijn een teken dat je huis vochtproblemen heeft. Deze kunnen ontstaan door verschillende oorzaken.

De meest voorkomende vochtproblemen volgens de vochtspecialist zijn:

Vochtbestrijding door vakman

Vochtproblemen in de muur leiden er onder andere toe dat verf, behang en stucwerk loslaten, plinten gaan rotten en er schimmel ontstaat. Dit beschadigt niet alleen het interieur van je woning, maar kan ook je gezondheid aantasten. Door vochtproblemen in huis ontstaat namelijk een ongezonder binnenklimaat. Het is daarom van belang om vochtbestrijding te laten toepassen door een vochtspecialist.

Wat doet onze vochtspecialist?

Vochtbestrijding vereist een oplossing op maat. Elk vochtprobleem is uniek en vereist een andere oplossing. Onze vochtspecialisten hebben veel ervaring met vochtproblemen en kunnen daarom de juiste bestrijding adviseren. Vervolgens is het nodig om behandelde muren te controleren om met zekerheid te zeggen dat de vochtbestrijding van de muren geslaagd is. Zo kunnen wij de garantie geven met het bewijs dat de muren droog zijn en ook echt droog blijven.

Na inmiddels meer dan 60 jaar ervaring met deze manier van werken, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij zelfs de vochtigste muren effectief kunnen behandelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier in voor een gratis analyse, zodat je de eerste stap zet richting vochtbestrijding en een gezond leefklimaat kan worden gerealiseerd.

Deze klanten gingen je voor

Topervaring! Ja, een vochtbehandeling kost veel geld, maar is nu eenmaal zo.
Snel na de eerste contactopname ging het bezoek ter plaatse door, volledig covid-proof. We kregen een goede uitleg met onmiddellijk schriftelijke offerte. Volledig vrijblijvend want de vertegenwoordiger drong niet aan tot ondertekenen! Hij was bovendien altijd vlot bereikbaar.


Het technisch plaatsbezoek was ook top, covid-proof en veel uitleg met antwoorden op al onze vragen. De uitvoerder was zeer vriendelijk, heeft proper gewerkt, volledig volgens de covid-regels, en ook hier alle nodige uitleg. Zeer goede ervaring!

Y.B.

Absoluut geen problemen gekend bij Murpotec! Alles werd perfect opgevolgd en heel vriendelijke service. Ons vochtprobleem opgelost.

T.D.M.

Ik heb een Murprotec luchtreiniger laten installeren en ik ben zeer tevreden. Uitzonderlijk goede resultaten.

B.F.

Wij hadden last van opstijgend vocht. Vrienden hadden reeds samengewerkt met Murprotec en waren enthousiast over de service. We namen contact op met Murprotec contact via het contactformulier, waarna we even moesten wachten tot we gecontacteerd werden. Ze namen hun tijd voor de correcte diagnose alsook voor de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze de injecties komen uitvoeren. Echt proper werk en een vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

T.S.

Murprotec is een zeer professioneel bedrijf. Ik raad hen aan iedereen aan. Super goede follow-up en een echte interesse in uw vochtproblemen.

D.H.

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

I.M. 

Alles wordt perfect afgewerkt.

P.H.

Alle werken zijn uitgevoerd zoals beloofd. Voorlopig is het vochtprobleem volledig opgelost, binnen enkele maanden volgt nog een extra controle, maar we zijn blij dat we Murprotec gecontacteerd hebben.

S.D.

Eén maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtspecialist van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtspecialist hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen: zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Misschien niet de goedkoopste, maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtspecialist wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is. Zeer tevreden en top werk van de werkmannen!

C.D.

Zeer correcte en professionele service. De vochtspecialist had ons gemakkelijk kunnen overhalen om te investeren in bepaalde oplossingen, maar gaf eerlijk toe dat dit voorlopig niet nodig is. Advies op maat.

M.R.

Ongeveer een jaar geleden hebben wij via Murprotec onze kelder laten behandelen. Ze hebben zeer proper werk geleverd met respect voor alle materialen. We zijn zeer tevreden en ons vochtprobleem is ook opgelost.

T.V.

We zijn meer dan tevreden over de gang van zaken. De werken zijn correct verlopen en de afspraken werden stipt nageleefd. Dankzij de specialist (Opdenakker) werd de juiste diagnose gesteld.

Mergaerts – Betekom

De werken werden volgens afspraak uitgevoerd en zijn zeer ordentelijk uitgevoerd. We hadden schrik voor onze vloerbekleding maar deze is zeker niet beschadigd geraakt.

Boutmans – Kessel-Lo

Vorige week bezoek gekregen van Greg. Zeer snel en toch zeer professioneel. Vriendelijk en ‘to the point’. Met een objectieve kijk op het probleem en met oprechte hulpvaardigheid. Een aanrader!

Firmin P.

Heel tevreden van, komen hun afspraken stipt na en werken proper en laten alles netjes achter.

Els G. – Mechelen - 23/07/2020

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

Iris M. - 2019

1 maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtspecialist van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtspecialist hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen, zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Mss niet de goedkoopste maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtspecialist wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is.

Christine D. – Tessenderlo – 2019

Super bedrijf met vriendelijke medewerkers en een correcte uitvoering.

Jordy L. – Tessenderlo – 2019

Schakel Murprotec in voor definitieve vochtbestrijding

Om een vochtprobleem in huis voorgoed op te lossen en de luchtvochtigheid in huis aan te pakken, kun je het beste rekenen op het vakmanschap van een vochtspecialist. Zo weet je altijd zeker dat  je de juiste vochtbehandeling kiest om je woning, jezelf en je gezin te beschermen.

Kaart met locaties van de specialisten

Neem contact op met het Murprotec-hoofdkantoor

Murprotec NL

Vijzelweg 18b
5145 NK Waalwijk

Nr. 1 vochtspecialist in Europa

GRATIS ANALYSE

Neem contact op met Murprotec bij jou in de buurt

Jan van Horssen

Zeeland, Arnemuiden

Jaap-Jan van Horssen

Zeeuws-Vlaanderen, Arnemuiden

André Vermeulen

Amsterdam, Utrecht, Woerden

Jean-Louis Aarts

Brabant, KaatsHeuvel

Jules Hendriks

Limburg, Zuid-Limburg, Venlo

Peter Mol

Gelderland, Opheusden

Age Bakker

Zuid-Holland, Rotterdam

Viktor Smits

Brabant, 's Hertogenbosch
1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading