Wat zeggen onze klanten over Murprotec?

Deze klanten genieten weer van een vochtvrije woning.
Daar zijn ze blij mee, en wij ook.

Na een persoonlijke afspraak en inspectie van de werkzaamheden volgde snel een nette offerte. Murprotec straalt professionaliteit uit en biedt comfort. Werk werd snel en professioneel uitgevoerd.

P.

Na een eerdere positieve ervaring met Murprotec hebben wij hen meteen gebeld toe onze kelder lekkages vertoonde. De muren werden vakkundig en mooi opgeleverd, maar toen bleek de vloer plotseling ook lek. Helaas was het vele werk niet voldoende om het probleem in één keer op te lossen, maar de mensen van Murprotec gaan net zo lang door, tot het probleem is opgelost en alles tegen de afgesproken prijs. Per 24-2-2023 ook het volledige garantiecertificaat ontvangen.

R.J.P.

Natte muren geeft een hoop ellende. Murprotec kon snel langs komen voor een offerte. De technische uitvoering is goed verlopen. De monteur dacht goed mee en heeft een aanpassing gedaan waardoor we wat minder geld kwijt waren. Door deze wijziging en een handmatige aanpassing op de offerte door een medewerker ontstond er wel verwarring bij de administratie. Hier werden opvolgend een aantal fouten gemaakt die de financiële afhandeling flinke vertraging heeft opgeleverd. Tot het kruisen van de betaling en een onterechte aanmaning die in de spambox kwam toe. Dit is uiteindelijk wel goed opgelost. Een afspraak voor de na controle was zo gemaakt. De techniek werkt perfect en op de uitvoering hiervan geen aanmerkingen. Al met al ben ik tevreden en blij met mijn droge muren.

C.

Eind november hebben wij het apparaat voor de luchtfiltering in onze huiskamer laten plaatsen. Hoewel we tevreden zijn over de schonere lucht en het tegengaan van condensatievocht, zijn we wel enorm teleurgesteld over het energieverbruik. Ons verbruik is verdubbeld sinds we het apparaat hebben aangesloten. Dit houdt in dat het systeem meer verbruikt dan een koelvriescombinatie, verlichting, wasmachine, droger en vaatwasser bij elkaar. En dat terwijl het systeem overdag draait op 27% van het vermogen en in de nacht op 47%. Het verbruik is veel hoger dan ons is verteld door de vertegenwoordiger. Al met al een heel duur apparaat met hoge extra kosten. Als we dit geweten hadden, hadden we echt een andere oplossing gezocht.

R.

Ik heb het online contactformulier ingevuld met een korte beschrijving van mijn probleem. Na een paar dagen werd er telefonisch contact opgenomen en werd er vriendelijk om nadere informatie gevraagd. Al vrij snel werd duidelijk dat mijn probleem waarschijnlijk een lekkage betreft richting de spouwmuur en dat is niet iets waar de oplossingen van Murprotec in voorzien (die voorkomen/verhelpen optrekkend vocht uit bijvoorbeeld de grond/fundering). Ik heb aangegeven dat ik een totale leek ben op dit gebied en die persoon heeft vervolgens nog een kwartier de tijd genomen om mij uitleg te geven over de mogelijke oorzaken van mijn lekkage en het soort bedrijf wat mij daar bij kan helpen. Ik kan weliswaar geen oordeel geven over de producten van Murprotec, maar het contact was meer dan prima.

J.

15 jaar geleden ( 2007)laten injecteren. Ik verzuimde echter het voorgeschreven na-werk te doen ( o.a. pleisterwerk afbikken) zodat ik twijfelde of stenen echt wel droog waren. Murprotec op mijn verzoek tot 2x toe gecontroleerd. Had dus veel geduld met mij. Onlangs i.v.m. verkoop woning nogmaals controle door Murprotec gedaan. Muren droog. Suggestie voor Murprotec: maak op website veel meer duidelijk dat droogte van de stenen gemeten wordt met calcium carbid methode. Maak ook duidelijk dat die methode wezenlijk anders is dan meting (van niet verwijderd pleisterwerk) met een oppervlakte-meter.Bij verkoop van de woning kan den geen verschil van mening ontstaan over droogte- toestand vd stenen?muren.

L.

Opnemen werkzaamheden en uitleg prima. Werkzaamheden zelf matig, communicatie kan ook beter. Telefonische al 2 maal gebeld voor feedback. Hier uitgebreid de verbeter punten in besproken. Product lijkt goed, moet zich nog gaan bewijzen, jaren geleden heeft het goed resultaat geleverd.

M.

Keurig op tijd. Afspraken zijn goed nagekomen en goed werk afgeleverd.

M.

Wat ze zeggen ,wordt uitgevoerd

T.

Laat vochtproblemen zo snel mogelijk behandelen

Een waterdichte oplossing voor elk vochtprobleem

Vocht kan je huis binnendringen op verschillende manieren. Bij Murprotec ben je verzekerd van een definitieve behandeling voor elk vochtprobleem.

Vochtvlekken door opstijgend vocht aan de onderkant van een muur

Optrekkend vocht

Zijn je muren aan de onderkant vochtig? Komt het behangpapier los of hangen de plinten niet meer vast? Zie je een witte aanslag verschijnen?

Ik heb last van optrekkend vocht
Zwarte schimmel komt boven plinten uit in hoek van een kamer

Schimmels

Verschijnen er zwarte, bruine of gele schimmels op je muren, plafonds, voegen, houten meubels of zelfs kleding? Hangt er een muffe geur in huis?

Ik heb last van schimmels
Een vochtige kelder waarin de keldervloer bedekt is door een laag water

Vocht in de kelder

Komt je verf of stucwerk van de keldermuur? Staan er waterdruppels op de keldermuren of is je keldervloer nat? Sijpelt er grondwater de kelder in? Of kan je zwemmen in de kelder?

Ik heb last van vocht in de kelder
Vochtplekken op de muur van de woonkamer

Vochtplekken

Zijn je muren aan de onderkant vochtig? Laat het behang of de plinten los? Bladdert de verf? Zie je een witte aanslag verschijnen?

Ik heb last van vochtplekken
Waterdruppels op een raam door condensatie

Condensatie

Blijven er waterdruppels achter op ramen of muren na het koken of douchen? Wordt je huis onvoldoende geventileerd? Zie je schimmels?

Ik heb last van condensatie
Rond wit rooster van een luchtbehandelingssysteem

Luchtvochtigheid

Voelt de lucht in je woning vochtig aan? Heb je sterk last van hoofdpijn, allergieën of astma? Is de vochtbalans verstoord?

Ik heb last van een verstoorde luchtvochtigheid
 
 
 

Murprotec, nr. 1 in Nederland en Europa voor professionele vochtbestrijding

Lees meer over de Murprotec-groep
Een gezin met twee kinderen zit glimlachend aan de ontbijttafel

Waarom kiezen voor Murprotec?

Murprotec: vochtbestrijder sinds 1954

  • Al meer dan 65 jaar vecht de Murprotec-groep tegen vocht en voor een gezond binnenklimaat.

  • Onze doeltreffende vochtbehandelingen zijn ontwikkeld door specialisten in onze eigen laboratoria.

  • Met 12.000 projecten per jaar in 8 Europese landen mogen we ons niet alleen specialist, maar ook marktleider in vochtbestrijding noemen.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
 
 
Icoon certificaat (blauw)

Garantie op het resultaat

Bij Murprotec ben je zeker van een vochtvrij resultaat. Geniet van een uitgebreide garantie op vochtbestrijding; tot 30 jaar garantie op de behandeling tegen optrekkend vocht.

Icoon stop vocht (blauw)

Professionele vochtbestrijding

Met meer dan 65 jaar ervaring is Murprotec specialist in het vak voor alle vochtbehandelingen: muren injecteren, kelderdichting en luchtbehandeling.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)  
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles dubbel te checken en met je te overlopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Door onze uitgebreide kennis, diversen oplossingen en onze jaren lange ervaring, is Murprotec uitermate goed instaat om een betrouwbare en correcte analyse te maken van je vochtprobleem. Daarnaast werken wij alleen met gegarandeerde oplossingen. Waardoor je de zekerheid hebt dat je vochtprobleem opgelost wordt. 

Vocht in huis voorgoed oplossen?

De juiste diagnose bespaart je geld en onnodig werk

Met welk vochtprobleem worstel je? Dat is niet makkelijk te bepalen. Vocht kan overal in huis voorkomen en verschillende oorzaken hebben. Reken op de analyse van Murprotec om de oorzaak van je vochtprobleem te achterhalen. Zo weet je meteen zeker je de juiste vochtbehandeling kiest.

Gratis analyse

Bescherm je woning, je gezin en jezelf

Hoeveel tijd breng jij thuis door?

We brengen met z’n allen heel wat uren binnenshuis door. Rustig alleen, met z’n tweeën of gezellig met het hele gezin. Wat als vocht en ongezonde lucht in huis ervoor zorgen dat je woning geen veilige plaats meer is?

Als je een vochtprobleem niet op tijd behandelt, kunnen de gevolgen heel ernstig zijn:
van zware allergieën tot een verzwakte fundering.

Kies voor een gezonde woning en geef vocht geen kans.

Murprotec rekent af met vocht in Nederlandse huizen

De vochtspecialisten van Murprotec Nederland zijn actief van Amsterdam tot Maastricht. Met onze gratis analyse en definitieve vochtbehandelingen helpen we gezinnen aan een gezondere leefomgeving.

Kaart met locaties van de specialisten

Neem contact op met het Murprotec-hoofdkantoor

Murprotec NL

Vijzelweg 18b
5145 NK Waalwijk

Nr. 1 vochtspecialist in Europa

GRATIS ANALYSE

Neem contact op met Murprotec bij jou in de buurt

Jan van Horssen

Zeeland, Arnemuiden

Jaap-Jan van Horssen

Zeeuws-Vlaanderen, Arnemuiden

André Vermeulen

Amsterdam, Utrecht, Woerden

Jean-Louis Aarts

Brabant, KaatsHeuvel

Jules Hendriks

Limburg, Zuid-Limburg, Venlo

Peter Mol

Gelderland, Opheusden

Age Bakker

Zuid-Holland, Rotterdam

Viktor Smits

Brabant, 's Hertogenbosch
1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading