Vochtproblemen

Problemen met vocht zijn vervelend en niemand zit er op te wachten. Vochtproblemen kunnen overal voorkomen, kunnen verschillende oorzaken hebben en ook leiden tot vervelende gevolgen.

  • Muffe geur in huis.
  • Behang dat loslaat/stucwerk dat kapot gaat.
  • Meubels die beschadigen
  • Gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn en luchtweg klachten

Heeft u een vochtprobleem en wilt u een gratis analyse waarbij we vrijblijvend het probleem achterhalen en een oplossing aandragen? Vraag dan nu uw probleemanalyse aan.

Gratis Analyse

Soorten vochtproblemen

Er zijn verschillende soorten vochtproblemen en al deze problemen vereisen een vochtbestrijdingsoplossing op maat. Denk aan vochtproblemen als:

  • Vocht in huis
  • Schimmel in huis
  • Vochtige muren
  • Vochtige kelder
  • Optrekkend vocht
  • Condensatie in uw huis of kelder

Optrekkend vocht - Murprotec

Vocht in huis

Een vochtprobleem in huis kunt u eenvoudig herkennen maar komen in allerlei soorten voor. Denkt u last te hebben van vocht in huis? Wacht dan niet te lang. Het verwaarlozen van een vochtprobleem kan eigendommen beschadigen en kan uiteindelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Zover hoeft het natuurlijk niet te komen. Bekijk onze pagina over vocht in huis of vraag vrijblijvend een gratis inspectie aan.

Vochtige muren

Het is van groot belang dat vochtige muren snel worden aangepakt. Door vochtige muren ontstaat er namelijk een ongezond binnenklimaat, leer hier meer over de verschillende oorzaken van vochtige muren.  Daarnaast zorgen vochtige muren voor veel ellende in de vorm van schade aan de muur of aan meubelen die tegen de muur staan. De bestrijding van vochtige muren gebeurd onder andere door muurinjecties aan te brengen.

Vochtige kelder

De oorzaak van een vochtige muur kan ook onder de grond te vinden zijn. Bijvoorbeeld door een vochtige kelder. Schimmel houdt van vochtige donkere plekken, een kelder is dus een ideale plek. Maar denk ook aan vergelijkbare ruimtes zoals een zitput, leefkuil of souterrain. Wanneer een ruimte onder de muur vochtig is, kan het vocht ook in de muur trekken. Veel voorkomende vochtbestrijding in kelders zijn een kelderdrainage of kelderdichting.

Optrekkend vocht

Muren die in contact staan met de grond kunnen last krijgen van optrekkend vocht. Door absorptie van het metselwerk wordt het vocht naar boven getransporteerd. Optrekkend vocht kan veel schade aanrichten en kan worden opgelost met behulp van muurinjecties.

Condensatie in huis

Condensatie komt veel voor in huis en dit betekent bijna altijd dat er een vochtig binnenklimaat is. U kunt condensatie in huis herkennen aan waterdruppels aan de binnenzijde van de ramen of spiegels. Afhankelijk van de oorzaak kan condensatie vaak worden opgelost door ventilatie met behulp van een luchtbehandelingssysteem.

Vochtproblemen oplossen

Met meer dan 60 jaar ervaring mogen wij onszelf vochtexpert noemen. Als vochtexpert helpen wij u graag met de juiste vochtbestrijding op maat. Wanneer we de oorzaak, met behulp van een gratis analyse, hebben gevonden kiezen we voor een aanpak op maat. Met onze aanpak lossen wij vervolgens het probleem tot in de kern op. We kiezen dus niet voor een symptoombestrijding maar voor een effectieve en doeltreffende oplossing die jarenlang mee gaat. Op onze doeltreffende oplossingen bieden we dan ook tot 30 jaar garantie.

Neem contact met ons op voor een gratis analyse, zodat we uw vochtprobleem kunnen oplossen. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons gratis telefoonnummer 0800-6877768. Maar u kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of via e-mail: info@murprotec.nl.