Onze kwaliteitsgarantie 

Voor elk vochtprobleem een waterdichte oplossing

Iedereen heeft recht op een gezonde woning. Dat is ons credo.

Elk lid van de Murprotec-groep zet zich dagelijks in om van huizen in heel Europa weer een veilig, vochtvrij thuis te maken.

Met ruim 65 jaar ervaring in vochtbestrijding weten we als de beste hoe we vochtproblemen snel en doeltreffend kunnen oplossen. Voor elk vochtprobleem hebben we een waterdichte oplossing ontwikkeld.

Bij Murprotec kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit: van analyse, service, onderhoud, behandelingsmethodes en garanties. We zijn niet voor niets marktleider in vochtbestrijding in Europa.

Heb je last van vocht in huis?

Vraag snel een gratis vochtanalyse aan bij Murprotec.

Je huis wordt weer een thuis dankzij onze definitieve vochtbehandelingen.

Gratis analyse
Een lachende jonge moeder en vader staan thuis in hun woonkamer en houden elk een kind op hun arm
Icoon medaille (geel)

Nr. 1 vochtspecialist
in Europa

Icoon huis met oprichtingsdatum van Murprotec (geel)

65+ jaar
ervaring

Icoon afsluiting werf (geel)

12.000 projecten
per jaar

Icoon wereldbol (geel)

Actief in 8
Europese landen

10x verzekerd van kwaliteit met onze kwaliteitsgarantie

Hoe we er dagelijks naar streven om de kwaliteit hoog en onze klanten tevreden te houden? Daarvoor hebben we onze kwaliteitsgarantie.

Geef vocht in huis geen kans. Kies voor Murprotec.

Icoon medaille nummer 1 (blauw)

1. De klant op de eerste plaats

Tevreden klanten in een gezonde woning, daar doen we het voor. De duizenden interventies die we jaarlijks in heel Europa mogen doen, zijn een mooi bewijs van jullie vertrouwen.

Icoon vergrootglas (blauw)

2. Nauwkeurige en grondige analyse

Doeltreffende vochtbestrijding begint bij een juiste diagnose van het vochtprobleem. Dankzij een grondige analyse achterhalen we de oorzaken, en kunnen we maatwerk tegen vocht aanbieden.

Icoon offerte (blauw)

3. Vaste prijs zonder verrassingen

Na de gratis analyse krijg je meteen een duidelijk overzicht van de uit te voeren behandeling(en) en een vaste prijs voorgesteld. Die prijs komt later integraal op je factuur terecht, zonder bijkomende kosten. 

Icoon checklist (blauw)

4. Controle op locatie vóór de werkzaamheden

De analyse en locatie worden grondig gecontroleerd voordat we beginnen met de vochtbestrijding. Het verzekert dat de werkzaamheden feilloos en volgens de gemaakte afspraken zullen verlopen.

Icoon kalender (blauw)

5. Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

Stiptheid is belangrijk voor onze klanten en onze medewerkers. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, houden we ons strikt aan de afgesproken uitvoeringstermijnen.

Icoon 3 sterren (blauw)

6. Verzorgde werkzaamheden

Onze vakmensen gaan steeds netjes, snel en professioneel te werk. Dat is nodig, aangezien de meeste woningen met een vochtprobleem bewoond zijn.

Icoon werfleider (blauw)

7. Veilige werkzaamheden

De veiligheid van onze medewerkers en onze klanten staat centraal. Zo dragen we beschermende kleding en gebruiken we steeds niet-toxische producten als het kan.

Icoon afstudeerhoedje (blauw)

8. Constante bijscholing van onze medewerkers

Elke dag ontwikkelen we nieuwe technieken en nieuwe producten. Onze medewerkers worden voortdurend getraind om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de bouw- en vochtbehandelingssector.

Icoon telefoonmedewerker (blauw)

9. Service na verkoop

Na de drogingsperiode komen we nog eens langs voor een controlebezoek. Samen met ons controleteam evalueer je de kwaliteit van onze vochtbehandelingen. Zo weten we zeker dat we een vochtvrij resultaat hebben geleverd.

Icoon kwaliteitsstempel (blauw)

10. Totale garantie op het resultaat


Ruim 65 jaar ervaring maakt ons zeker van onze zaak. Op onze vochtbehandelingen geldt dan ook een garantie op het resultaat van 10 tot 30 jaar. Dat krijg je zwart op wit met een garantiecertificaat.

Kies voor de beste service in vochtbestrijding

Van gratis vochtanalyse over vochtbestrijding tot garantiecertificaat. Bij Murprotec weet je zeker dat je vochtprobleem professioneel wordt aangepakt. Zo kun je snel weer genieten van een gezonde woning.

Gratis analyse
Een lachend koppel kijkt door een nat aangedampt raam terwijl de vrouw een smiley tekent aan de binnenkant

Uitgebreide garantie op een vochtvrij resultaat

Bij Murprotec ben je verzekerd van een blijvend resultaat. Op onze vochtbehandelingen geldt namelijk een garantie tot maar liefst 30 jaar. Die belofte kunnen we ook echt aantonen. We zitten immers al meer dan 65 jaar in het vak.

Een definitief vochtvrij resultaat. Geen holle woorden bij Murprotec. Reken op:

  • Een garantie van 30 jaar op onze behandeling tegen optrekkend vocht

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdrainagesystemen

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdichtingen

  • Een garantie van 5 jaar op onze luchtbehandelingssystemen (bij onderhoudscontract, 2 jaar zonder onderhoudscontract)

Is het resultaat van een van onze vochtbehandelingen toch niet zoals verwacht? Dan verzekeren we je met onze garanties dat we het probleem alsnog oplossen.

Meer informatie over onze garanties en de voorwaarden? Vraag ernaar bij je gratis analyse.

De Murprotec-werkwijze

Om vochtproblemen voorgoed te laten verdwijnen, hanteren we altijd hetzelfde plan van aanpak. Onze gestroomlijnde werkwijze is de voorbije 65 jaar steeds verder geperfectioneerd, zodat we telkens dezelfde hoogwaardige kwaliteit van ons werk kunnen garanderen.

Icoon waarschuwing (geel)

Murprotec zet fors in op wetenschappelijk onderzoek. Onze R&D-afdeling bestudeert de schadelijke gevolgen van vocht voor de gezondheid en woningen, onderwerpt onze behandelingen aan strenge kwaliteitscontroles en ontwikkelt exclusieve vochttechnologieën.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles dubbel te checken en met je te overlopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Reken op Murprotec om een betrouwbare en correcte vochtanalyse – helemaal gratis. Zo ben je altijd verzekerd van een definitieve oplossing van elk vochtprobleem. Dat beloven we met onze kwaliteitsgarantie.

Onze certificaten

Onze vochtbehandelingen zijn gecertificeerd door enkele belangrijke instanties op de bouwmarkt. Een mooi bewijs van onze professionele aanpak en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Logo van Protect

Protect-certificaat

Val je gratis onder onze verzekering van Protect? Dit certificaat garandeert efficiënt en betrouwbaar werk.

Uniek in NederlandLogo van EURACOR

EURACOR-certificaat

Sinds de aanvangsdatum van de Protect-polis in 2004 is nog geen enkel schadegeval gemeld! Dit certificaat is daar het bewijs van.

Logo van BCCA

BCCA-certificaat

De Belgian Construction Certification Association onderwerpt onze werkzaamheden aan onafhankelijke controles en verleent goedkeuring.

Financiële hulp nodig bij het bestrijden van je vochtprobleem? 

Bekijk je financieringsopties

Tevreden klanten

Door vocht in huis te bestrijden, bescherm je de structuur van je woning, je interieur en de gezondheid van het hele gezin. Dat hebben onze klanten goed begrepen. Ontdek wat ze vertellen over Murprotec.

Na een persoonlijke afspraak en inspectie van de werkzaamheden volgde snel een nette offerte. Murprotec straalt professionaliteit uit en biedt comfort. Werk werd snel en professioneel uitgevoerd.

P.

Na een eerdere positieve ervaring met Murprotec hebben wij hen meteen gebeld toe onze kelder lekkages vertoonde. De muren werden vakkundig en mooi opgeleverd, maar toen bleek de vloer plotseling ook lek. Helaas was het vele werk niet voldoende om het probleem in één keer op te lossen, maar de mensen van Murprotec gaan net zo lang door, tot het probleem is opgelost en alles tegen de afgesproken prijs. Per 24-2-2023 ook het volledige garantiecertificaat ontvangen.

R.J.P.

Natte muren geeft een hoop ellende. Murprotec kon snel langs komen voor een offerte. De technische uitvoering is goed verlopen. De monteur dacht goed mee en heeft een aanpassing gedaan waardoor we wat minder geld kwijt waren. Door deze wijziging en een handmatige aanpassing op de offerte door een medewerker ontstond er wel verwarring bij de administratie. Hier werden opvolgend een aantal fouten gemaakt die de financiële afhandeling flinke vertraging heeft opgeleverd. Tot het kruisen van de betaling en een onterechte aanmaning die in de spambox kwam toe. Dit is uiteindelijk wel goed opgelost. Een afspraak voor de na controle was zo gemaakt. De techniek werkt perfect en op de uitvoering hiervan geen aanmerkingen. Al met al ben ik tevreden en blij met mijn droge muren.

C.

Eind november hebben wij het apparaat voor de luchtfiltering in onze huiskamer laten plaatsen. Hoewel we tevreden zijn over de schonere lucht en het tegengaan van condensatievocht, zijn we wel enorm teleurgesteld over het energieverbruik. Ons verbruik is verdubbeld sinds we het apparaat hebben aangesloten. Dit houdt in dat het systeem meer verbruikt dan een koelvriescombinatie, verlichting, wasmachine, droger en vaatwasser bij elkaar. En dat terwijl het systeem overdag draait op 27% van het vermogen en in de nacht op 47%. Het verbruik is veel hoger dan ons is verteld door de vertegenwoordiger. Al met al een heel duur apparaat met hoge extra kosten. Als we dit geweten hadden, hadden we echt een andere oplossing gezocht.

R.

Ik heb het online contactformulier ingevuld met een korte beschrijving van mijn probleem. Na een paar dagen werd er telefonisch contact opgenomen en werd er vriendelijk om nadere informatie gevraagd. Al vrij snel werd duidelijk dat mijn probleem waarschijnlijk een lekkage betreft richting de spouwmuur en dat is niet iets waar de oplossingen van Murprotec in voorzien (die voorkomen/verhelpen optrekkend vocht uit bijvoorbeeld de grond/fundering). Ik heb aangegeven dat ik een totale leek ben op dit gebied en die persoon heeft vervolgens nog een kwartier de tijd genomen om mij uitleg te geven over de mogelijke oorzaken van mijn lekkage en het soort bedrijf wat mij daar bij kan helpen. Ik kan weliswaar geen oordeel geven over de producten van Murprotec, maar het contact was meer dan prima.

J.

15 jaar geleden ( 2007)laten injecteren. Ik verzuimde echter het voorgeschreven na-werk te doen ( o.a. pleisterwerk afbikken) zodat ik twijfelde of stenen echt wel droog waren. Murprotec op mijn verzoek tot 2x toe gecontroleerd. Had dus veel geduld met mij. Onlangs i.v.m. verkoop woning nogmaals controle door Murprotec gedaan. Muren droog. Suggestie voor Murprotec: maak op website veel meer duidelijk dat droogte van de stenen gemeten wordt met calcium carbid methode. Maak ook duidelijk dat die methode wezenlijk anders is dan meting (van niet verwijderd pleisterwerk) met een oppervlakte-meter.Bij verkoop van de woning kan den geen verschil van mening ontstaan over droogte- toestand vd stenen?muren.

L.

Opnemen werkzaamheden en uitleg prima. Werkzaamheden zelf matig, communicatie kan ook beter. Telefonische al 2 maal gebeld voor feedback. Hier uitgebreid de verbeter punten in besproken. Product lijkt goed, moet zich nog gaan bewijzen, jaren geleden heeft het goed resultaat geleverd.

M.

Keurig op tijd. Afspraken zijn goed nagekomen en goed werk afgeleverd.

M.

Wat ze zeggen ,wordt uitgevoerd

T.
1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading