Over ons

Murprotec. Uw partner in vochtbestrijding.

Wetenschappelijke & innovatieve benadering

Dankzij onze jarenlange ervaring is Murprotec uitgegroeid tot dé vochtexpert in de strijd tegen vocht in huis. De belangrijkste ingrediënten voor dit succes zijn onze bestaande gecertificeerde methodes en de voortdurende zoektocht naar vernieuwing. In het eigen laboratorium wordt continu onderzoek gedaan naar de beste oplossingen voor de meest uiteenlopende vochtproblemen. De formules voor het succesvol bestrijden van vochtproblemen die zo ontstaan worden in eigen beheer getest en toegepast.

De bewezen formule met micro-siliconen

Een van de succesformules van Murprotec is het gebruik van de Geconcentreerde Oplossing van Micro-siliconen (GOM). Dit middel reageert op water en worden zo omgezet in hydrofobe polysiloxanen. Om ecologische redenen vermijdt Murprotec het gebruik van organische solventen en kiezen wij voor watergedragen emulsies.

Door een gepatenteerde techniek veranderen de grondstoffen in een korrelstructuur van 40 tot 70mm. De deeltjes in deze micro-emulsies zijn zo klein dat ze tot in de fijnste structuren van het te infiltreren metselwerk kunnen binnendringen om daar hun werk te doen. Zo krijgt optrekkend vocht geen kans om problemen te veroorzaken.

De voordelen van de samenwerking met een vochtexpert

Beroep doen op een vochtexpert leidt gegarandeerd tot een efficiënte en definitieve oplossing voor uw vochtprobleem. Door onze jarenlange ervaring garanderen én verzekeren wij alle door ons uitgevoerde opdrachten.

Murprotec staat voor

NAUWKEURIGE DIAGNOSE

De eerste stap naar een definitieve oplossing is de correcte analyse van uw vochtproblemen. Na de vaststelling van de oorzaken van het vocht bij u thuis, passen we een resultaatsgebonden en duurzame behandeling voor uw vochtproblemen toe. Succes gegarandeerd.

DUBBELE CONTROLE VAN AL ONZE ACTIVITEITEN

Voordat Murprotec daadwerkelijk van start gaat met de vochtbestrijding, worden onze diagnoses en voorgestelde behandelingsstrategieën extra gecontroleerd door een bouwkundige.

GEAVANCEERDE OPLEIDING VAN ONS PERSONEEL

Dankzij permanente opleiding blijft ons personeel voortdurend op de hoogte van de nieuwste technologieën in de bouwsector en het bestrijden en oplossen van vochtproblemen.

GEEN VERRASSINGEN

Murprotec garandeert u kwaliteit tegen een vooraf vastgestelde prijs. Bovendien hanteren we een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden. Transparant en persoonlijk, dat is wat u van Murprotec mag verwachten.

GEZOND FINANCIEEL BEHEER

Eigen waarborgfonds en een externe verzekering.