Vochtbestrijding met muurinjecties

Optrekkend vocht in je muren is een veel voorkomend probleem. Optrekkend vocht kan voorkomen in de muren en in de vloer. Optrekkend vocht in je muren kan worden verholpen door het toedienen van een muurinjectie (bestaande uit een micro-emulsie in een waterachtige oplossing). De emulsies die wij gebruiken kennen geen nadelen die de klassieke producten wel vertonen. De oplossingen zijn reukloos, niet ontvlambaar, niet schadelijk voor de gezondheid en ze vormen geen schadelijke zouten voor de muren.


Bericht voor huurders

Wij adviseren u de eigenaar/verhuurder te vragen bij de gratis analyse aanwezig te zijn. Wij hebben namelijk al veel problemen mogen oplossen bij huurwoningen echter nog nooit als de verhuurder/eigenaar afwezig was bij onze gratis analyse bezoek.

Of bel gratis 0800 68 777 68

Je muren injecteren tegen vocht met de Nr. 1 vochtbestrijder in Europa

  • Tot 30 jaar garantie op muurinjecties
  • Meer dan 65 jaar ervaring 
  • Vaste prijs
  • Persoonlijke service

Hoe gaan we te werk?

De eerste stap in definitieve vochtbestrijding is altijd een gedetailleerde en uitgebreide analyse van het vochtprobleem. Die analyse voeren we altijd gratis aan huis uit.

  1. Vraag online een gratis analyse aan

  2. We contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te maken 

  3. Onze vochtspecialist komt langs en analyseert het vochtprobleem 

  4. Je krijgt meteen een oplossing op maat voor de vochtbehandeling

Het aanbrengen van een muurinjectie / waterkerende laag

Wij brengen door middel van een injectie onder hoge druk op een horizontale lijn, een waterafstotende laag aan onderin de muur. Waardoor het optrekkend vocht gestopt word. Daarnaast zullen wij muren die wij behandelen, afsluiten van de muren die wij niet behandelen door het aanbrengen van een verticale injectie. Op die manier kunnen we uitsluiten dat er vochtproblemen kunnen ontstaan door aansluitende (niet behandelde) muren.

Na de uitvoering van de injecties is het probleem niet direct opgelost, de muur zal altijd nog moeten drogen. Er komt na het injecteren geen optrekkend vocht meer in de muur, maar het vocht wat in de muur aanwezig was op het moment van injecteren moet nog uit de muur drogen. De droogperiode varieert van een halfjaar tot een aantal jaar. Voor de meeste muren in Nederland is de schatting van de droogtijd een jaar. Het is belangrijk dat je beseft dat zo lang de muur nog droogt er nog steeds afwerklagen worden aangetast, door het salpeterzout wat met het vocht mee komt uit de muur.

 

Muren injecteren tegen vocht
 
 

Controle en garantie

Na het verstrijken van de droogtijd komen wij altijd een drogingscontrole uitvoeren om vast te stellen of de behandeling geslaagd is. Van deze metingen wordt een rapport gemaakt en een kopie daarvan is voor jou. Op het moment dat de muur droog is, dan wordt op dat moment de muur vrij gegeven om opnieuw af te werken. Vanaf dat moment garanderen wij dat de muur voor 30 jaar droog blijft van optrekkend vocht.

Deze vochtbehandeling wordt toegepast bij:
Optrekkend vocht, lees hier meer over dit veelvoorkomende probleem.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles dubbel te checken en met je te overlopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Financiële hulp nodig bij het bestrijden van je vochtprobleem? 

Deze artikelen zijn misschien interessant voor jou

Meer weten over muurinjecties of andere vochtbestrijdingen? Lees onze blog boordevol interessante artikelen en nuttige tips en tricks.

De muren injecteren tegen vocht?

Reken op een Murprotec-vochtspecialist om elk vochtprobleem definitief op te lossen.
Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of bel gratis 0800 68 777 68

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
1
Vraag nu je gratis analyse aan

Bericht voor huurders

Wij adviseren u de eigenaar/verhuurder te vragen bij de gratis analyse aanwezig te zijn. Wij hebben namelijk al veel problemen mogen oplossen bij huurwoningen echter nog nooit als de verhuurder/eigenaar afwezig was bij onze gratis analyse bezoek.

Bedankt!

Je hebt een gratis analyse aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading