Vocht in huis

Schakel nu nog een specialist in voor vochtbestrijding in uw huis. Bij waarneming van vochtplekken is het verstandig om snel in te grijpen. Vochtplekken zijn namelijk een eerste fase van schimmelvorming, ontwikkeling van bacteriën en schade aan de afwerking van muren en vloeren. Dat is niet alleen niet zo fraai voor uw interieur en bouwstaat van uw woning, ook uw gezondheid kan er ernstig onder lijden. Zo ver hoeft het niet te komen. De experts van Murprotec zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding en kijken graag naar het probleem. Heeft u lekkage (behalve in uw kelder)? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

Waarvoor heeft u vochtbestrijding nodig in uw huis?

Vochtplekken in huis kunnen overal voorkomen: in de kelder, op de benedenverdieping of op de bovenverdiepingen. Voor elke plek in huis met vochtplekken kan een ander vochtprobleem de oorzaak zijn. Welke vochtproblemen kunnen de oorzaak zijn van de door u waargenomen vochtplekken?

Vaak voorkomende oorzaken

Lees op onze pagina over vocht in huis alles over de veel voorkomende oorzaken, de gevolgen en hoe je een vochtprobleem herkent. hieronder vindt u een beknopte samenvatting:

  • Op de vloer: vochtplekken op de vloer worden vaak veroorzaakt door optrekkend vocht, waterinfiltratie, lekkages of condensatie.
  • Op de muren: vocht op de muren wordt veroorzaakt door condensatie, infiltratie, lekkage of optrekkend vocht.
  • Op het plafond: vochtplekken op het plafond zijn vaak het gevolg van condensatie of te wijten aan vocht dat afkomstig is van het dak. Dit laatste kan worden veroorzaakt door lekkage of infiltratie door regen.

vochtbestrijding in huis is nodig

Altijd de juiste oplossing voor vochtbestrijding in huis

Zelf de vochtplekken bestrijden door ze schoon te maken is niet de definitieve oplossing. De vlek duidt op een onderliggend probleem in uw woning. Zolang de oorzaak van het vochtprobleem niet aangepakt wordt, zal de vlek steeds weer tevoorschijn komen. Daarom is het belangrijk om vochtplekken door een vochtbestrijdingsexpert te laten behandelen.
Op basis van een goede en nauwkeurige analyse door de vochtspecialist, wordt een oplossing op maat gemaakt. Een oplossing die de oorzaak van het vochtprobleem definitief aanpakt.

De vochtbehandeling is gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën en wetenschappelijk bewezen methodes. En met 63 jaar ervaring in het vak, garandeert Murprotec de beste en meest definitieve oplossing voor vochtplekken. Altijd met de beste persoonlijke service én garantie die oploopt tot maar zelfs 30jaar!

Waarom Murprotec?

Wij helpen u graag met het oplossen van uw vochtproblemen. En gezien onze specialismen kunnen wij dat ook! Wilt u meer weten over onze ervaring, projecten of garanties/verzekeringen? Lees dan meer over Murprotec. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis, vrijblijvende analyse aan.