Vochtbestrijding

Vochtproblemen zijn erg vervelend en kunnen veel schade veroorzaken. Het is dus van belang dat het probleem effectief wordt opgelost. Vochtbestrijding is enkel effectief wanneer er een permanente oplossing komt zodat verder schaden geen kans meer krijgt en het probleem niet meer terug komt. Voor elk probleem is er gelukkig een oplossing beschikbaar.

Meer dan 60 jaar ervaring in de branche heeft ervoor gezorgd dat wij een passende oplossing voor ieder probleem met vocht hebben gevonden. Bovendien zijn onze oplossingen door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Murprotec zorgt ervoor dat met een gerichte vochtbestrijding het probleem wordt aangepakt en vochtproblemen verleden tijd zijn. Deze gerichte oplossing begint altijd met een analyse om het probleem goed in kaart te brengen en de oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen. Vraag daarom vrijblijvend een gratis analyse aan waarna wij aan de slag kunnen met vochtbestrijding op maat. Heeft u lekkage (behalve in uw kelder)? Neem dan contact op met uw verzekeraar.

Gratis Analyse van uw lucht-, schimmel- of vochtprobleem

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op om uw probleem te analyseren.Vochtbestrijding: gratis analyse van uw probleem

Omdat ieder vochtprobleem anders is komen wij eerst langs voor een analyse. Het doel van deze analyse is het bekijken van het vochtprobleem en tot aan de bron in kaart brengen wat de oorzaak is. Nadat deze analyse heeft plaatsgevonden kunnen wij u vertellen welke oorzaken achter uw vochtprobleem schuilen, en welke oplossing(en) wij u daarvoor kunnen bieden. Dit doen wij geheel kosteloos. Wilt u zelf eerst wat meer vooronderzoek doen? Voor meer informatie over vochtproblemen, de oorzaken en oplossingen raden wij aan om eens op onze vochtproblemen pagina te kijken.

Er zijn verschillende oplossingen voor uw vochtprobleem, afhankelijk van de oorzaak van het vochtprobleem en de grootte hiervan. Hier vindt u een aantal van de meest toegepaste manieren van vochtbestrijding:

  • Muurinjecties
  • Kelderdichting
  • Kelderdrainage
  • Luchtbehandeling en ventilatie

Muurinjecties

Muurinjecties worden vooral toegepast bij optrekkend vocht. Bij optrekkend vocht ontbreekt er een waterkerende laag in de muur waardoor het grondwater door de stenen en het metselwerk wordt opgezogen. Met een muurinjectie, injecteren we een nieuwe waterkerende laag wat er voor zorgt dat het vocht niet meer in de muur kan trekken.

Kelderdichting en kelderdrainage

Een vochtige kelder kan verschillende oorzaken hebben. De beste oplossing is afhankelijk van de situatie. Een veel voorkomende oplossing is kelderdichting. Dit wordt ook wel interne muurbescherming genoemd. Dit kan worden toegepast op de binnen- én buitenzijde van de keldermuren en wordt gedaan door het aanbrengen van een waterdichte laag. In sommige gevallen is dit niet voldoende, dit komt doordat de waterdruk op de kelder soms te hoog is. In dat geval moet het vocht worden afgevoerd met kelder drainage. U kunt mee informatie vinden op onze pagina over vochtbestrijding in een kelder.

Gratis Vrijblijvende Inspectie

Luchtbehandelingssysteem

In veel gevallen van vochtproblemen biedt een luchtbehandelingssysteem en ventilatie een goede oplossing. Een luchtbehandelingssysteem zorgt ervoor dat vochtige lucht, welke voor schimmel en condens zorgt, iedere paar uur volledig wordt ververst. Een vochtig huis zorgt er daarnaast ook voor dat uw stookkosten veel hoger liggen. Met een behandelingssysteem dalen dus ook deze stookkosten.

Vochtproblemen verhelpen

Bovenstaande oplossingen beginnen natuurlijk met een vochtprobleem. Op onze website vindt u veel informatie over de verschillende soorten vochtproblemen die wij regelmatig tegen komen. Hier kunt u onder andere lezen over de kenmerken en oorzaken van het probleem. In veel gevallen bieden we ook tips. Bijvoorbeeld over hoe u schimmel kunt verwijderen. Heeft u een vochtprobleem waar u graag vanaf wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis analyse.

Gratis Vrijblijvende Inspectie

Vochtbestrijding door vochtexperts

Met meer dan 60 jaar ervaring mogen wij onszelf vochtexpert noemen. Als vochtexpert helpen wij u graag met de juiste vochtbestrijding op maat. Wanneer we de oorzaak met behulp van een gratis analyse hebben gevonden, kiezen we voor een aanpak op maat. Met deze aanpak lossen wij  het probleem tot in de kern op. We kiezen dus niet voor een symptoombestrijding maar voor een effectieve en doeltreffende oplossing die jarenlang mee gaat. Op onze doeltreffende oplossingen bieden we dan ook 30 jaar garantie.

Neem contact met ons op voor een gratis analyse, zodat we kunnen beginnen met vochtbestrijding. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons gratis telefoonnummer 0800-6877768. Maar u kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of via e-mail: info@murprotec.nl.