Vochtbestrijding

Effectieve en permanente vochtbestrijding is belangrijk om ervoor te zorgen dat problemen met vocht niet voor veel schade zorgen. Vochtproblemen zijn erg vervelend. Voor ieder probleem is gelukkig ook een oplossing beschikbaar. Meer dan 60 jaar ervaring in de branche heeft ervoor gezorgd dat wij een passende oplossing voor ieder probleem met vocht hebben gevonden. Bovendien zijn onze oplossingen door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Murprotec zorgt ervoor dat met een gerichte vochtbestrijding het probleem wordt aangepakt en vochtproblemen verleden tijd zijn. Vraag vrijblijvend een gratis analyse aan.

Gratis Analyse

Vochtbestrijding: gratis analyse van uw probleem

Omdat ieder vochtprobleem anders is komen wij altijd langs voor een gratis analyse. Nadat deze analyse heeft plaatsgevonden kunnen wij u vertellen welke oorzaken achter uw vochtprobleem schuilen, en welke oplossing(en) wij u daarvoor kunnen bieden, geheel kosteloos. Voor meer informatie over vochtproblemen en de oorzaken hiervan kunt u terecht op de pagina vochtproblemen.

Er zijn verschillende oplossingen voor uw vochtprobleem, afhankelijk van de oorzaak van het vochtprobleem en de grootte hiervan. De drie effectiefste manieren van vochtbestrijding zijn:

  1. Muurinjecties: Heeft u last van optrekkend vocht? Door gebruik te maken van muurinjecties kan dit opgelost worden. Deze muurinjecties bestaan uit micro-emulsie in een waterachtige oplossing;
  2. Bekuiping en kelderdrainage: Heeft u last van een vochtige kelder? Dit kunnen wij aanpakken door bekuiping. Bekuiping wordt in de volksmond ook wel interne muurbescherming genoemd die toepasbaar is op de binnen- en buitenzijde van de muren. In sommige gevallen, als de druk bijvoorbeeld te hoog is, werkt bekuiping niet en gaan we over tot drainage waarbij het vocht wordt afgevoerd;
  3. Luchtbehandelingssysteem: In veel gevallen van vochtproblemen biedt een luchtbehandelingssysteem een goede oplossing. Een luchtbehandelingssysteem zorgt ervoor dat vochtige lucht, welke voor schimmel en condens zorgt, iedere paar uur volledig wordt ververst. Een vochtig huis zorgt er daarnaast ook voor dat uw stookkosten veel hoger liggen. Met een behandelingssysteem dalen dus de stookkosten.

In het submenu vindt u meer uitgebreide informatie over de verschillende soorten vochtbestrijding die wij aanbieden. Voor problemen die eenvoudig opgelost kunnen worden, of voor het tijdelijk verhelpen van problemen voordat er een structurele oplossing kan worden aangebracht kunt u info vinden op onze pagina met tips.

Contact opnemen voor vochtbestrijding

Neem contact met ons op voor een gratis analyse, zodat de eerste stap naar een oplossing van uw vochtprobleem gezet kan worden. Wij zijn 24/7 bereikbaar op ons gratis telefoonnummer 0800-6877768 of mail naar info@murprotec.nl.