Schimmel in huis

Schimmel in huis komt veel voor en ontstaat door een te veel aan vocht in combinatie met een warme omgeving en slechte ventilatie. Om een schimmel te behandelen zullen we dus op zoek moeten gaan naar waar het vochtprobleem vandaan komt. Wanneer we dit niet doen, en enkel de schimmel verwijderen zal het probleem gewoon terugkeren. Vraag vrijblijvend een gratis analyse aan voor uw schimmelprobleem.

Gratis Analyse

Schimmel in huis en de gevolgen voor de gezondheid

Schimmel in huis richt schade aan de muren, vloeren, plafonds, meubels, kleding en andere voorwerpen. Maar wist u ook dat schimmels erg slecht zijn voor uw gezondheid? Vooral kleine kinderen, mensen met luchtwegproblemen en mensen met een zwakker immuunsysteem zijn gevoelig voor de gevolgen van schimmels. Door blootstelling aan schimmels wordt het risico op luchtwegklachten, infecties en het ontstaan of verergeren van astma verhoogd. Genoeg reden om de schimmel in uw huis te bestrijden dus.

Schimmelbestrijding in huis

Murprotec zet zich al jaren in voor de strijd tegen schimmels en vocht in huis en heeft de perfecte oplossing om schimmels te behandelen, ook in uw huis. Vochtbestrijding begint met een grondige analyse van de symptomen, gevolgd door een diagnose van de schimmels. Zodra de oorzaken van de schimmel in kaart zijn gebracht door onze vochtexpert kan er een oplossing op maat gemaakt worden.

Neem contact met ons op voor een gratis analyse. Zo wordt de eerste stap gezet waarin wij schimmel behandelen en een gezond binnenklimaat creëren.