Onze kwaliteitsgarantie 

Voor elk vochtprobleem een waterdichte oplossing

Iedereen heeft recht op een gezonde woning. Dat is ons credo.

Elk lid van de Murprotec-groep zet zich dagelijks in om van huizen in heel Europa weer een veilig, vochtvrij thuis te maken.

Met ruim 65 jaar ervaring in vochtbestrijding weten we als de beste hoe we vochtproblemen snel en doeltreffend kunnen oplossen. Voor elk vochtprobleem hebben we een waterdichte oplossing ontwikkeld.

Bij Murprotec kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit: van analyse, service, onderhoud, behandelingsmethodes en garanties. We zijn niet voor niets marktleider in vochtbestrijding in Europa.

Heb je last van vocht in huis?

Vraag snel een gratis vochtanalyse aan bij Murprotec.

Je huis wordt weer een thuis dankzij onze definitieve vochtbehandelingen.

Gratis analyse
Een lachende jonge moeder en vader staan thuis in hun woonkamer en houden elk een kind op hun arm
Icoon medaille (geel)

Nr. 1 vochtspecialist
in Europa

Icoon huis met oprichtingsdatum van Murprotec (geel)

65+ jaar
ervaring

Icoon afsluiting werf (geel)

12.000 projecten
per jaar

Icoon wereldbol (geel)

Actief in 8
Europese landen

10x verzekerd van kwaliteit met onze kwaliteitsgarantie

Hoe we er dagelijks naar streven om de kwaliteit hoog en onze klanten tevreden te houden? Daarvoor hebben we onze kwaliteitsgarantie.

Geef vocht in huis geen kans. Kies voor Murprotec.

Icoon medaille nummer 1 (blauw)

1. De klant op de eerste plaats

Tevreden klanten in een gezonde woning, daar doen we het voor. De duizenden interventies die we jaarlijks in heel Europa mogen doen, zijn een mooi bewijs van jullie vertrouwen.

Icoon vergrootglas (blauw)

2. Nauwkeurige en grondige analyse

Doeltreffende vochtbestrijding begint bij een juiste diagnose van het vochtprobleem. Dankzij een grondige analyse achterhalen we de oorzaken, en kunnen we maatwerk tegen vocht aanbieden.

Icoon offerte (blauw)

3. Vaste prijs zonder verrassingen

Na de gratis analyse krijg je meteen een duidelijk overzicht van de uit te voeren behandeling(en) en een vaste prijs voorgesteld. Die prijs komt later integraal op je factuur terecht, zonder bijkomende kosten. 

Icoon checklist (blauw)

4. Controle op locatie vóór de werkzaamheden

De analyse en locatie worden grondig gecontroleerd voordat we beginnen met de vochtbestrijding. Het verzekert dat de werkzaamheden feilloos en volgens de gemaakte afspraken zullen verlopen.

Icoon kalender (blauw)

5. Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

Stiptheid is belangrijk voor onze klanten en onze medewerkers. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, houden we ons strikt aan de afgesproken uitvoeringstermijnen.

Icoon 3 sterren (blauw)

6. Verzorgde werkzaamheden

Onze vakmensen gaan steeds netjes, snel en professioneel te werk. Dat is nodig, aangezien de meeste woningen met een vochtprobleem bewoond zijn.

Icoon werfleider (blauw)

7. Veilige werkzaamheden

De veiligheid van onze medewerkers en onze klanten staat centraal. Zo dragen we beschermende kleding en gebruiken we steeds niet-toxische producten als het kan.

Icoon afstudeerhoedje (blauw)

8. Constante bijscholing van onze medewerkers

Elke dag ontwikkelen we nieuwe technieken en nieuwe producten. Onze medewerkers worden voortdurend getraind om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de bouw- en vochtbehandelingssector.

Icoon telefoonmedewerker (blauw)

9. Service na verkoop

Na de drogingsperiode komen we nog eens langs voor een controlebezoek. Samen met ons controleteam evalueer je de kwaliteit van onze vochtbehandelingen. Zo weten we zeker dat we een vochtvrij resultaat hebben geleverd.

Icoon kwaliteitsstempel (blauw)

10. Totale garantie op het resultaat


Ruim 65 jaar ervaring maakt ons zeker van onze zaak. Op onze vochtbehandelingen geldt dan ook een garantie op het resultaat van 10 tot 30 jaar. Dat krijg je zwart op wit met een garantiecertificaat.

Kies voor de beste service in vochtbestrijding

Van gratis vochtanalyse over vochtbestrijding tot garantiecertificaat. Bij Murprotec weet je zeker dat je vochtprobleem professioneel wordt aangepakt. Zo kun je snel weer genieten van een gezonde woning.

Gratis analyse
Een lachend koppel kijkt door een nat aangedampt raam terwijl de vrouw een smiley tekent aan de binnenkant

Uitgebreide garantie op een vochtvrij resultaat

Bij Murprotec ben je verzekerd van een blijvend resultaat. Op onze vochtbehandelingen geldt namelijk een garantie tot maar liefst 30 jaar. Die belofte kunnen we ook echt aantonen. We zitten immers al meer dan 65 jaar in het vak.

Een definitief vochtvrij resultaat. Geen holle woorden bij Murprotec. Reken op:

  • Een garantie van 30 jaar op onze behandeling tegen optrekkend vocht

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdrainagesystemen

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdichtingen

  • Een garantie van 5 jaar op onze luchtbehandelingssystemen (bij onderhoudscontract, 2 jaar zonder onderhoudscontract)

Is het resultaat van een van onze vochtbehandelingen toch niet zoals verwacht? Dan verzekeren we je met onze garanties dat we het probleem alsnog oplossen.

Meer informatie over onze garanties en de voorwaarden? Vraag ernaar bij je gratis analyse.

De Murprotec-werkwijze

Om vochtproblemen voorgoed te laten verdwijnen, hanteren we altijd hetzelfde plan van aanpak. Onze gestroomlijnde werkwijze is de voorbije 65 jaar steeds verder geperfectioneerd, zodat we telkens dezelfde hoogwaardige kwaliteit van ons werk kunnen garanderen.

Icoon waarschuwing (geel)

Murprotec zet fors in op wetenschappelijk onderzoek. Onze R&D-afdeling bestudeert de schadelijke gevolgen van vocht voor de gezondheid en woningen, onderwerpt onze behandelingen aan strenge kwaliteitscontroles en ontwikkelt exclusieve vochttechnologieën.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles dubbel te checken en met je te overlopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Reken op Murprotec om een betrouwbare en correcte vochtanalyse – helemaal gratis. Zo ben je altijd verzekerd van een definitieve oplossing van elk vochtprobleem. Dat beloven we met onze kwaliteitsgarantie.

Onze certificaten

Onze vochtbehandelingen zijn gecertificeerd door enkele belangrijke instanties op de bouwmarkt. Een mooi bewijs van onze professionele aanpak en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Logo van Protect

Protect-certificaat

Val je gratis onder onze verzekering van Protect? Dit certificaat garandeert efficiënt en betrouwbaar werk.

Uniek in NederlandLogo van EURACOR

EURACOR-certificaat

Sinds de aanvangsdatum van de Protect-polis in 2004 is nog geen enkel schadegeval gemeld! Dit certificaat is daar het bewijs van.

Logo van BCCA

BCCA-certificaat

De Belgian Construction Certification Association onderwerpt onze werkzaamheden aan onafhankelijke controles en verleent goedkeuring.

Financiële hulp nodig bij het bestrijden van je vochtprobleem? 

Bekijk je financieringsopties

Tevreden klanten

Door vocht in huis te bestrijden, bescherm je de structuur van je woning, je interieur en de gezondheid van het hele gezin. Dat hebben onze klanten goed begrepen. Ontdek wat ze vertellen over Murprotec.

Duidelijke en goede afspraken. Zeer goede en schone werkwijze. Zeer goede garantie voorwaarden

W.S.

Zowel verkoper als monteur hebben ons goed geholpen. Vriendelijk en de montage was ook netjes verlopen.

B.W.

Alle afspraken ,zijn netjes en op tijd nagekomen. Degene die de bekuiping plaatste werkte netjes zonder rotzooi achter te laten. En nu maar hopen dat de getroffen voorzieningen voldoende zijn om het water buiten te houden .Tot nu toe is de kelder droog.

B.D.V.

Prima oplossing voor ons “waterprobleem”, de werkzaamheden zijn conform opdracht en planning uitgevoerd. Er is goed gecommuniceerd en het werk is prima door Mark verricht, een echte ambassadeur voor Murprotec !!

J.M.

Vanwege plaatsing van een nieuwe keuken was het belangrijk dat voor ons dat de wanden snel behandeld konden worden. Nadat ik op de website mijn aanvraag had gedaan werden we de volgende dag al gebeld en konden we meteen een afspraak maken voor beoordeling van de situatie. Age, de vochtexpert had wel een beetje een verkooppraatje maar wat hij vertelde was duidelijk en steekhoudend, dus we besloten met Murprotec in zee te gaan. Age heeft toen meteen geregeld dat er zo snel mogelijk iemand kon komen om de werkzaamheden uit te voeren. Hoe goed waterdicht alles nu echt is zullen we pas weten over een aantal maanden natuurlijk, maar onze indruk tot nu toe is erg positief - en we hebben er ook alle vertrouwen in dat onze vochtproblemen tot het verleden behoren.

J.

De eerste kennismaking was al prima, met de professionele medewerker. De uitvoering van de werkzasmheden ging snel, efficient en zonder veel "rommel". De sporen van het injecteren waren zo goed als onzichbasr!

C.O.

goede voorbereding duidelijke afspraken lange garantie

A.B.

Murprotec levert net werk, het product doet wat het doen moet. Goede en snelle communicatie ook.

J.

Fijn bedrijf, goede uitleg. Degene die bij ons de behandeling heeft toegepast netjes en korrekt. Dank je en nu hopen wij dat we van dat vervelende vocht af zijn.

H.
1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading