Heb je last van vochtplekken? 

Heb je één of meerdere vochtplekken opgemerkt in je woning? Negeer ze dan niet. Vochtplekken zijn vaak de voorbode van een ernstiger probleem. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben zoals een slechte afdichting, waterinfiltratie, optrekkend vocht en condensatie.

Bij waarneming van vochtplekken is het verstandig om snel in te grijpen. Vochtplekken zijn namelijk een eerste fase van schimmelvorming, ontwikkeling van bacteriën en schade aan de afwerking van muren en vloeren. Dat is niet alleen niet zo fraai voor je interieur en bouwstaat van je woning, ook je gezondheid kan er ernstig onder lijden. Zo ver hoeft het niet te komen. Doe vrijblijvend een gratis analyse bij Murprotec, wij gaan graag voor je de strijd aan tegen vocht. 

Heb je een lekkage (behalve in je kelder)? Neem dan contact op met je verzekeraar.

Gratis analyse
vochtplekken op het plafond

Bestrijd vochtplekken in huis met de Nr. 1 vochtbestrijder in Europa

  • Tot 30 jaar garantie
  • Meer dan 65 jaar ervaring
  • Vaste prijs
  • Persoonlijke service

Hoe gaan we te werk?

De eerste stap in de definitieve bestrijding van vochtplekken is een gedetailleerde en uitgebreide analyse van het vochtprobleem. Die analyse voeren we altijd gratis aan huis uit. 
 

  1. Vraag online een gratis analyse aan

  2. We bellen je zo snel mogelijk op om een afspraak te maken 

  3. Onze vochtspecialist komt langs en analyseert het vochtprobleem 

  4. Je krijgt meteen een oplossing op maat voor de vochtplekken en het probleem te behandelen

Waar komen de vochtplekken voor?

Vochtplekken kunnen overal in je woning voorkomen: in de kelder, op de benedenverdieping of op de bovenverdiepingen. Voor elke plek in huis met vochtplekken kan een ander vochtprobleem de oorzaak zijn. Welke vochtproblemen kunnen de oorzaak zijn van de door jou waargenomen vochtplekken?

Vochtplekken op de vloer

Vochtplekken op de vloer zijn erg vervelend. Dit wordt vaak veroorzaakt door optrekkend vocht, waterinfiltratie, lekkages of door condensatie. Het is belangrijk de oorzaak te achterhalen, vocht in de vloer kan met name voor houten vloeren erg schadelijk zijn.

Vochtplekken op de muren

Vochtplekken op de muren of het behang duiden vaak op vochtproblemen in de muren van de woning. Vaak voorkomende oorzaken hiervan zijn condensatie, infiltratie, lekkage of optrekkend vocht. Vooral vochtplekken op het behang zijn geen fraai gezicht en vragen op een doeltreffende oplossing.

Vochtplekken op het plafond

Heb je te maken met vochtplekken op het plafond? Dan is het noodzakelijk deze niet te negeren. Vochtplekken zijn vaak de voorbode van een ernstiger probleem. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben zoals een slechte afdichting, waterinfiltratie, optrekkend vocht en condensatie.

De meest voorkomende oorzaken zijn condensatie of vocht dat afkomstig is van het dak. Dit laatste kan worden veroorzaakt door lekkage of infiltratie door regen.

Infiltratie door regen wordt vaak veroorzaakt door een fout in het gebouw zelf of door slijtage aan de buitenkant van het huis. Denk hierbij aan een lekkende regenpijp, doorboorde dakbedekking, poreus metselwerk of een kapotte dakpan. Op die manier kunnen regen, hagel of sneeuw je woning ongewenst binnendringen.

vochtplekken op het plafond

Oplossing vochtplekken

Zelf de vochtplekken bestrijden door ze schoon te maken of te behandelen is niet de oplossing. De vlek duidt op een onderliggend probleem in je woning. Zolang de oorzaak van het vochtprobleem niet aangepakt wordt, zal de vlek weer tevoorschijn komen. Daarom is het belangrijk om vochtplekken door een vochtbestrijder als Murprotec te laten behandelen.

Op basis van een goede en nauwkeurige analyse door de vochtspecialist, wordt een oplossing op maat gemaakt. Een vochtbestrijdingsoplossing die de kern van het probleem aanpakt. De vochtbehandeling is gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën en wetenschappelijk bewezen methodes. En met 60 jaar ervaring in het vak, garandeert Murprotec de beste en meest definitieve oplossing voor vochtplekken. Altijd met de beste persoonlijke service én garantie

Vraag vrijblijvend een gratis analyse aan van je vochtprobleem of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze artikelen zijn misschien interessant voor jou

Meer weten over gezond leven, vochtproblemen, vochtbestrijding, vochtplekken en waar Murprotec mee bezig is? Lees onze blog boordevol interessante artikelen en nuttige tips en tricks.

1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading