Gezondere lucht met een CTA systeem

Gemiddeld brengt iemand dus 90% van zijn of haar tijd binnen in een huis of gebouw door. Het is hierbij wenselijk dat u leeft en werkt in een omgeving met een gezonde lucht. Wat kan er zoal in de lucht van uw leefomgeving zitten:

  • Stof
  • Mijten
  • Ontwikkeling van termieten en huiszwam
  • Rooklucht, afkomstig van o.a. sigaretten (blijft bij slechte ventilatie in uw huis hangen en trekt in het interieur)
  • Vocht, condensatie en schimmels
  • Pollen (uitermate vervelend vanwege hooikoortsklachten)

Luchtvochtigheid in huis

Het CTA systeem van Murprotec zorgt ervoor dat in huis de lucht doorlopend wordt ververst. Hierdoor wordt al het ‘leefvocht’ afgevoerd. De luchtvochtigheid in huis is vaak te hoog. Dit komt met name door het ‘leefvocht’. Met leefvocht bedoelen we de extra luchtvochtigheid in huis die ontstaat door onder andere koken, wassen en drogen, ademen en douchen. Een gemiddeld gezien produceert hierdoor tot wel 15 liter vocht per dag. Een te hoge luchtvochtigheid in huis kan voor diverse problemen zorgen. Van beschadigde meubels tot aan gezondheidsklachten zoals astma, hoofdpijn en reumaklachten.

Waarom u voor Murprotec kiest

Meer dan 68 jaar ervaring

Meer dan 68 jaar ervaring

Al sinds 1954 gaan wij de strijd aan met vocht in ruimtes waar het niet hoort. Onze methodes zijn bewezen effectief en duurzaam.

Nummer 1 in Europa

Nummer 1 in Europa

Met maar liefst 37 vestigingen in 7 landen is Murprotec inmiddels marktleider in het bestrijden en oplossen van elk vochtprobleem.

Gegarandeerde definitieve oplossingen

Gegarandeerde definitieve oplossingen

Die garantie krijgt u van ons zwart op wit. Samen met een 100% professionele en persoonlijke aanpak.