Vochtige muren

Vochtige muren zijn een teken dat uw huis vochtproblemen heeft. Een vochtprobleem in de muur kan behoorlijk wat schade veroorzaken en het is bovendien niet goed voor de gezondheid. Vochtproblemen in huis kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Vraag daarom een vrijblijvend een gratis analyse aan.

Gratis Analyse

Oorzaak van vochtige muren

De meest voorkomende vochtproblemen die ten grondslag aan vochtige muren liggen zijn:

Ook lekkages of het doorslaan van water door de gevel kunnen de oorzaak zijn van een van bovengenoemde problemen. Voor meer informatie over vochtplekken in de muur kunt u terecht op de pagina vochtplekken. Hieronder leest u wat de gevolgen zijn van vochtige muren en welke oplossing wij hiervoor bieden.

Gevolgen van vochtige muren

Vochtproblemen in de muur veroorzaken onder andere loslatende verf, behang en stucwerk, rottende plinten en schimmelvorming. Dit beschadigt niet alleen het interieur van uw woning, maar kan ook uw gezondheid aantasten. Door vochtproblemen in huis ontstaat namelijk een ongezonder binnenklimaat. Het is daarom van belang om vochtproblemen te laten behandelen door een vochtexpert.

Vochtbestrijding muren

Wat is de oplossing voor vochtige muren?

Zowel voor uw woongenot als uw gezondheid is het belangrijk dat u de vochtproblemen zo snel mogelijk een halt toeroept. Voor een definitieve behandeling van vochtige muren is een oplossing op maat noodzakelijk. Ieder vochtprobleem is immers anders. Daarom schakelt u voor de vochtbestrijding van muren een specialist in. Met inmiddels meer dan 60 jaar ervaring, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat Murprotec zelfs de meest vochtige muren effectief kan behandelen. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor vochtbestrijding elders in huis.