Vochtexpert

Vochtige muren in huis zijn een teken dat uw huis vochtproblemen heeft. Deze kunnen ontstaan door verschillende oorzaken.

De meest voorkomende vochtproblemen volgens de vochtexpert zijn:

Vochtbestrijding door vochtexpert

Vochtproblemen in de muur veroorzaken onder andere loslatend verf, behang en stucwerk, rottende plinten en schimmelvorming. Dit beschadigt niet alleen het interieur van uw woning, maar kan ook uw gezondheid aantasten. Door vochtproblemen in huis ontstaat namelijk een ongezonder binnenklimaat. Het is daarom van belang om vochtbestrijding te laten toepassen door een vochtexpert.

Wat doet onze vochtexpert?

Vochtbestrijding vereist een oplossing op maat. Elk vochtprobleem is uniek en vereist een andere oplossing. Onze vochtexperts hebben veel ervaring met vochtproblemen en kunnen daarbij de juiste bestrijding adviseren. Vervolgens is het nodig om behandelde muren te controleren om met zekerheid te zeggen dat de vochtbestrijding van de muren geslaagd is. Zo kunnen wij de garantie geven met het bewijs dat de muren droog zijn en ook echt droog blijven.

Na inmiddels meer dan 60 jaar ervaring met deze manier van werken, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij zelfs de meest vochtige muren effectief kunnen behandelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier in voor een gratis analyse, zodat u de eerste stap zet richting vochtbestrijding en een gezond leefklimaat kan worden gerealiseerd.

Gratis Analyse