Vochtexpert

Vochtige muren in huis zijn een teken dat uw huis vochtproblemen heeft. Deze kunnen ontstaan door verschillende oorzaken.

De meest voorkomende vochtproblemen volgens de vochtexpert zijn:

    • Optrekkend vocht
    • Condensatie
    • Ondergrondse infiltratie (kelders, souterrains, dijkwoningen e.d.)

Vochtbestrijding door vochtexpert

Vochtproblemen in de muur veroorzaken onder andere loslatend verf, behang en stucwerk, rottende plinten en schimmelvorming. Dit beschadigt niet alleen het interieur van uw woning, maar kan ook uw gezondheid aantasten. Door vochtproblemen in huis ontstaat namelijk een ongezonder binnenklimaat. Het is daarom van belang om vochtbestrijding te laten toepassen door een vochtexpert.

Wat doet de vochtexpert?

Vochtexpert

Bij Murprotec krijgt u tot 30 jaar garantie!

 

Vochtbestrijding vereist een oplossing op maat. Daarbij is het nodig om behandelde muren te controleren om met zekerheid te zeggen dat de vochtbestrijding van de muren geslaagd is. Zo kunnen wij de garantie geven met het bewijs dat de muren droog zijn en ook echt droog blijven.

Na inmiddels meer dan 60 jaar ervaring met deze manier van werken, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij zelfs de meest vochtige muren effectief kunnen behandelen.

Neem contact met ons op voor een gratis analyse, zodat de eerste stap naar een droge muur en een gezond leefklimaat gezet kan worden.