Verzekering

Murprotec verzekert al haar werkzaamheden. Zo maken wij ook echt waar wat we beloven en staan we voor 100% garantie.
Murprotec Protect

Gratis verzekerd met Protect

Als Murprotec klant bent u gedekt door Protect. Dit certificaat waarborgt en garandeert efficiënt en betrouwbaar werk namens de aangesloten bedrijven. In de laatste 10 jaar heeft zich geen enkel ernstig probleem voorgedaan. U kunt rekenen op onze professionele aanpak. En mocht er zich iets voor doen, dan staan wij via Protect garant voor een degelijke oplossing.
Murprotec BCCA

BCCA, een extra verzekering

De kwaliteit van de werkzaamheden van Murprotec wordt aan de hand van steekproeven gecontroleerd. Dit gebeurt door middel van externe en onafhankelijke controles. Zo kunnen wij u een objectieve garantie geven van de kwaliteit van ons werk.
Murprotec kwaliteitsvolle technische service

Kwaliteitsvolle technische service

Murprotec is gecertificeerd door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Dit document erkent en waarborgt onze technische goede uitvoering.
Murprotec Euracor Certificaat

Euracor-certificaat: zekerheid op lange termijn!

Uniek in de branche; kwaliteit én zekerheid voorop. Sinds we de Protect verzekering aanbieden, is nog geen enkel schadegeval gemeld door onze klanten. Maar mocht dat onverhoopt wel zo zijn, dan garanderen we een oplossing naar 100% tevredenheid.