Murprotec methode

Vochtvrije omgeving, gezond leven

Schimmelplekken, afgebladderd pleisterwerk , rottende plinten… Uw interieur fraait er niet van op. Maar belangrijker nog: een vochtige leefruimte kan een ware aanslag zijn op uw gezondheid. Ademhalingsproblemen en allergische reacties zijn het gevolg.

Murprotec bekommert zich al jaren om de strijd tegen optrekkend vocht. Al meer dan 60 jaar. Met inmiddels 37 vestigingen in 7 landen, een eigen laboratorium waar state of the art duurzame bestrijdingsmethoden worden uitgevonden én een bevlogen, altijd up-to-date geschoold team van vochtbestrijdings experts mogen wij ons marktleider in Europa noemen. En daar zijn we best een beetje trots op.

Murprotec methode

Wij doen het voor u

Honderd procent tevredenheid van onze klanten. Daar doen we het voor. De duizenden woningen die in de afgelopen 60 jaar succesvol hebben mogen behandelden zijn daarvan het beste bewijs.

Nauwkeurige analyse

Doeltreffende vochtbestrijding begint altijd met een correcte (en bij ons gratis) analyse. Zo’n juiste analyse is van groot belang zodat we de oorzaak van de problemen kunnen achterhalen en bij de wortel kunnen aanpakken. Naar aanleiding van de analyse stelt Murprotec u de beste vochtbestrijding aanpak voor uw probleem voor. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Gratis analyse

De metingen en diagnose van uw vochtprobleem zijn bij ons volledig gratis.

Innovatief

In ons eigen laboratorium ontwikkelen we zelf producten in de strijd tegen vocht. Voor ieder specifiek vochtprobleem hebben wij een oplossing én product. Zo blijken de technieken met oplossingen op basis van micro-emulsies (GOM) bijzonder efficiënt in de bestrijding van optrekkend vocht. Murprotec biedt deze oplossingen en met veel succes.

Technisch rapport

Onze experts houden u op de hoogte tijdens alle stappen van de behandeling van het vochtprobleem. Bij het controlebezoek ontvangt u een technisch rapport waarin u exact kunt zien welke stappen er zijn genomen en wat de voortgang is.

Permanent dubbele controle van onze activiteiten

Al onze tests, analyses en behandelingsstrategieën worden meermaals geverifieerd door een bouwkundige voordat we met de daadwerkelijke vochtbestrijding beginnen.

Gezond financieel beheer

Wij garanderen u kwaliteit tegen een vooraf vastgestelde prijs. De prijs op de overeenkomst is de prijs op de factuur.

Gekwalificeerde medewerkers

Permanente scholing zorgt er voor dat onze medewerkers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën in de wereld van de bouw en de vochtbestrijding.

Garantie en controle

De service van Murprotec gaat verder. Op de behandeling van optrekkend vocht krijgt u een garantie van 10 tot 30 jaar. Na de droogperiode brengt een vochtspecialist u een controlebezoek en levert het project definitief op. Dit alles vormt samen met ruim 60 jaar ervaring dé garantie op de beste en definitieve oplossing.

Aftersales

Na de drogingsperiode vindt er altijd een controlebezoek plaats waarin we samen met u het resultaat evalueren. Vervolgens wordt de definitieve afronding van de werkzaamheden bevestigd en vastgelegd.