Luchtfilter

Met een luchtfilter van Murprotec zorgt u ervoor dat de vuile lucht in uw huis of kantoorgebouw gefilterd en schoongemaakt wordt. Wie vandaag een huis (ver)bouwt moet ervoor zorgen dat alles perfect geïsoleerd is en er geen kieren of naden te bespeuren zijn. Dit is goed voor het energieverbruik van de woning. Hoewel dit goed is voor de energieprestatie is dit minder goed voor de toevoer van verse, frisse lucht. Een luchtfilter biedt daarin de oplossing.

Een goed werkend ventilatiesysteem wordt alleen maar belangrijker. Ventileren is noodzakelijk om een gezond en comfortabel binnenklimaat te kunnen garanderen. Voldoende verse lucht is van belang, zeker als u weet dat we ongeveer 90% van onze tijd binnen doorbrengen. Vraag vrijblijvend een gratis analyse aan en krijg meer inzicht over uw hoe gezond de lucht in uw huis is.

Gratis Analyse

Meer comfort met een luchtfilter in huis

Onze luchtfilters werken op basis van overdruk, waardoor de “foutieve” lucht permanent naar buiten wordt gedrukt. Omdat de binnenkomende lucht wordt gefilterd is er direct sprake van een kwaliteitsverbetering die goed merkbaar is. Ook wordt tocht voorkomen, doordat de aangezogen buitenlucht tot maximaal 18 graden Celsius verwarmd wordt. Mede hierdoor is er geen tocht voelbaar. Hierdoor gaan gezonde lucht en comfort hand in hand.

Gezondere lucht met een luchtventilatiesysteem

Gemiddeld brengt iemand dus 90% van zijn of haar tijd binnen in een huis of gebouw door. Het is hierbij wenselijk dat u leeft en werkt in een omgeving met een gezonde lucht. Wat kan er zoal in de lucht van uw leefomgeving zitten:

 • Stoffen uit de bouwmaterialen van uw huis
 • Stof
 • Mijten
 • Ontwikkeling van termieten en huiszwam
 • Rooklucht, afkomstig van o.a. sigaretten (blijft bij slechte ventilatie in uw huis hangen en trekt in het interieur)
 • Vocht, condensatie en schimmels
 • Stoffen en resten van huishoudelijke producten
 • Pollen (uitermate vervelend vanwege hooikoortsklachten)

voorbeelden luchtfiltering

Met een CTA luchtfilter van Murprotec zorgt u ervoor dat bovengenoemde stoffen, welke schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid, uit de lucht van uw leefomgeving verwijderd worden.

Slechts eenmaal per 6 maanden dienen de luchtfilters vernieuwd te worden. Nieuwe luchtfilters bestellen kan gemakkelijk telefonisch of via een melding op onze website. Vervolgens wordt er een set van 2 filters bij u thuis afgeleverd.

Voordelen van een CTA luchtfilter voor in huis

 • Verversing van de lucht om de 90 minuten
 • Stille werking van het systeem
 • Onmiddellijke effectiviteit, werkt per direct
 • Veilig en makkelijk bedieningspaneel.

Enkele opmerkingen van klanten die gebruik maken van een CTA luchtfilter:

“ Ik heb minder opgezwollen slijmvliezen”

“ Ik heb veel minder last van benauwdheid en hoesten”.

“ Dit had ik 5 jaar eerder moeten weten, ik heb een nieuw leven gekregen”.

Wilt u ook leven in een betere leefomgeving met een schonere lucht? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.