Vochtplekken schoonmaken

Heeft u last van vochtplekken in uw woning? Negeer deze dan niet. Vochtplekken zijn vaak de voorbode van een ernstiger probleem. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben zoals een slechte afdichting, waterinfiltratie, optrekkend vocht en condensatie.

Vochtplekken schoonmaken bij de eerste waarneming is zeer aan te raden. Vochtplekken zijn namelijk een eerste fase van schimmelvorming, ontwikkeling van bacteriën en schade aan de afwerking van muren en vloeren. Dat is niet alleen niet zo fraai voor uw interieur en bouwstaat van uw woning, ook uw gezondheid kan er ernstig onder lijden. Zo ver hoeft het niet te komen, maar vochtplekken reinigen is in ieder geval van groot belang.

Waar komen de vochtplekken in huis voor?

Vochtplekken in huis kunnen overal voorkomen: in de kelder, op de benedenverdieping of op de bovenverdiepingen. Voor elke plek in huis met vochtplekken kan een ander vochtprobleem de oorzaak zijn. Welke vochtproblemen kunnen de oorzaak zijn van de door u waargenomen vochtplekken?

Vaak voorkomende oorzaken

Op de vloer: vochtplekken op de vloer worden vaak veroorzaakt door optrekkend vocht, waterinfiltratie, lekkages of condensatie.

Op de muren: vocht op de muren wordt veroorzaakt door condensatie, infiltratie, lekkage of optrekkend vocht.

Op het plafond: vochtplekken op het plafond zijn vaak het gevolg van condensatie of te wijten aan vocht dat afkomstig is van het dak. Dit laatste kan worden veroorzaakt door lekkage of infiltratie door regen.

Vochtplekken schoonmaken

Vochtplekken schoonmaken

Bij Murprotec krijgt u tot 30 jaar garantie!

 

Zelf de vochtplekken schoonmaken is niet de oplossing. De vlek duidt op een onderliggend probleem in uw woning. Zolang de oorzaak van het vochtprobleem niet aangepakt wordt, zal de vlek weer tevoorschijn komen. Daarom is het belangrijk om vochtplekken door een vochtbestrijdingsexpert te laten behandelen.

Op basis van een goede en nauwkeurige analyse door de vochtspecialist, wordt een oplossing op maat gemaakt. Eén die de kern van het vochtprobleem aanpakt. De vochtbehandeling is gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën en wetenschappelijk bewezen methodes. En met 60 jaar ervaring in het vak, garandeert Murprotec de beste en meest definitieve oplossing voor vochtplekken. Altijd met de beste persoonlijke service én garantie.