Vochtplekken op het behang

Heeft u één of meerdere vochtplekken op het behang opgemerkt? Negeer ze dan niet. Vochtplekken zijn vaak de voorbode van een ernstiger probleem. Ze kunnen verschillende oorzaken hebben zoals een slechte afdichting, waterinfiltratie, optrekkend vocht en condensatie.

Bij waarneming van vochtplekken is het verstandig om snel in te grijpen. Vochtplekken zijn namelijk een eerste fase van schimmelvorming, ontwikkeling van bacteriën en schade aan de afwerking van muren en vloeren. Dat is niet alleen niet zo fraai voor uw interieur en bouwstaat van uw woning, ook uw gezondheid kan er ernstig onder lijden. Zo ver hoeft het niet te komen.

Waar komen de vochtplekken voor?

Vochtplekken in huis kunnen overal voorkomen: in de kelder, op de benedenverdieping of op de bovenverdiepingen. Voor elke plek in huis met vochtplekken kan een ander vochtprobleem de oorzaak zijn. Welke vochtproblemen kunnen de oorzaak zijn van de door u waargenomen vochtplekken?

Vaak voorkomende oorzaken

Vochtplekken op het bang duiden vaak op vochtproblemen in de muren van de woning. Vaak voorkomende oorzaken hiervan zijn condensatie, infiltratie, lekkage of optrekkend vocht. Vooral vochtplekken op het behang zijn geen fraai gezicht en vragen op een doeltreffende oplossing.

Oplossing vochtplekken op het behang

Vochtplekken op het behang

Bij Murprotec krijgt u tot 30 jaar garantie!

 

Zelf de vochtplekken op het behang bestrijden door ze schoon te maken is niet de oplossing. De vlek duidt op een onderliggend probleem in uw woning. Zolang de oorzaak van het vochtprobleem niet aangepakt wordt, zal de vlek weer tevoorschijn komen. Daarom is het belangrijk om vochtplekken door een vochtbestrijdingsexpert te laten behandelen.

Op basis van een goede en nauwkeurige analyse door de vochtspecialist, wordt een oplossing op maat gemaakt. Eén die de kern van het vochtprobleem aanpakt. De vochtbehandeling is gebaseerd op de meest geavanceerde technologieën en wetenschappelijk bewezen methodes. En met 60 jaar ervaring in het vak, garandeert Murprotec de beste en meest definitieve oplossing voor vochtplekken. Altijd met de beste persoonlijke service én garantie.