Schimmel op de muur

Schimmel op de muur kan overal voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, badkamer of slaapkamer. Wanneer u ergens schimmels op de muren ziet is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. Schimmels komen in veel huizen voor en groeien in vochtige ruimtes. Daarnaast helpen warmte, weinig zonlicht en een slechte ventilatie de groei van schimmels. Schimmel kunt u ontdekken door de muffe geur, de groene, bruine, grijze en zwarte plekken op de muur of doordat de was niet snel droogt. Optrekkend vocht is een veel voorkomende oorzaak van een een vochtige muur. Dit kan ontstaan bij muren die in contact staan met een vochtige ondergrond. Dit probleem wordt veelal opgelost met muurinjecties.

Schimmel op de muur verwijderen

De zwarte schimmel is de meest voorkomende schimmel in huis. Een zwarte schimmel op uw muren brengt schade aan uw huis. Maar dat het ook schadelijk is voor uw gezondheid is veel belangrijker. Het is daarom van belang om snel actie te ondernemen.

Murprotec zet zich al jaren in voor de strijd tegen schimmels en vocht op de muur en heeft de perfecte oplossing om schimmels op uw muur te behandelen en te verwijderen. Vochtbestrijding op de muren begint met een grondige analyse van de symptomen, gevolgd door een diagnose van de schimmels. Zodra de oorzaken van de schimmel in kaart zijn gebracht door onze vochtexpert kan er een oplossing op maat gemaakt worden.

Neem contact met ons op voor een gratis analyse of lees de tips op onze schimmel verwijderen pagina. Zo wordt de eerste stap gezet waarin wij schimmel behandelen en een gezond binnenklimaat creëren voor u.