Luchtfilter vervangen

Voor een optimale werking dienen uw luchtfilters regelmatig vervangen te worden. Ze worden namelijk vies door het aanzuigen van de lucht. Wanneer de luchtfilter niet tijdig wordt vervangen wordt de lucht gefilterd met vuile filters dit zorgt er onder andere voor dat de luchtkwaliteit achteruit gaat.

Luchtkwaliteit in huis

De luchtkwaliteit is erg belangrijk voor de gezondheid. Zeker als u weet dat we zo’n 90% van onze tijd binnen doorbrengen. In de lucht zitten schadelijke stoffen en daarom is het belangrijk dat dit regelmatig wordt ververst. Schadelijke stoffen die in de lucht voor kunnen komen zijn onder andere:

  • Huisstofmijten, pollen of andere allergenen
  • Schimmelgif wanneer u last heeft van een vochtprobleem
  • Schadelijke (radon)gassen, deze komen voor in natuurlijke bouwmaterialen zoals bakstenen en beton.

Luchtfilter onderhoud

Onderhoud van uw systeem is erg belangrijk. Wanneer u uw luchtfiltersysteem regelmatig voorziet van onderhoud gaat hij langer mee. Daarnaast heeft het de volgende voordelen:

  • De luchtkwaliteit is beter
  • Hoger rendement van uw luchtfilter
  • De energiekosten zijn minder door een goed lopende aandrijving

Weet u niet precies welke luchtfilter geschikt is voor uw apparaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers of vul ons contactformulier in. Wij adviseren u graag over de ideale luchtfilter voor bij u thuis.

Luchtfilters

IAT Filter

€ 14,85

Deze samengestelde driedubbele filter van het type F7 verwijdert meer dan 80% van de grove deeltjes. Zo werkt uw iAT optimaal en is de lucht in uw woning gegarandeerd gezond.

CTA Filter Model 1

€ 33,80

Filters CTA-G4 (voor machines gekocht voor augustus 2011). Deze geplooide synthetische filter van het type G4 verwijdert meer dan 90% van de grove deeltjes. Zo werkt uw luchtbehandelings- systeem optimaal en is de lucht in uw woning gegarandeerd gezond.

CTA Filter Model 2

€ 33,80

Filters CTA-G4 (voor machines gekocht vanaf augustus 2011). Deze geplooide synthetische filter van het type G4 verwijdert meer dan 90% van de grove deeltjes. Zo werkt uw luchtbehandelings- systeem optimaal en is de lucht in uw woning gegarandeerd gezond.

Luchtfilter onderhoud

Er zijn (nog) geen producten in deze categorie.

1Plaats uw bestelling

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Excl. verzendkosten (€6,95)

IAT Filter€ 14,85 per stuk
CTA Filter Model 1€ 33,80 per set (2 stuks)
CTA Filter Model 2€ 33,80 per set (2 stuks)

2Uw gegevens