Vocht in de muren

Vochtige muren zijn een teken dat uw huis vochtproblemen heeft. Deze kunnen ontstaan door verschillende oorzaken.

De meest voorkomende vochtproblemen zijn:

    • Optrekkend vocht
    • Condensatie
    • Ondergrondse infiltratie (kelders, souterrains, dijkwoningen e.d.)

Gevolgen van vochtige muren

Vochtproblemen in de muur veroorzaken onder andere loslatend verf, behang en stucwerk, rottende plinten en schimmelvorming. Dit beschadigt niet alleen het interieur van uw woning, maar kan ook uw gezondheid aantasten. Door vochtproblemen in huis ontstaat namelijk een ongezonder binnenklimaat. Het is daarom van belang om vochtproblemen te laten behandelen door een vochtexpert.

Wat is de oplossing voor vochtige muren?

Voor een definitieve behandeling van vochtige muren is een oplossing op maat noodzakelijk. Daarbij is het nodig om behandelde muren te controleren om met zekerheid te zeggen dat de vochtbehandeling van de muren geslaagd is. Zo kunnen wij de garantie geven met het bewijs dat de muren droog zijn en ook echt droog blijven.

Na inmiddels meer dan 60 jaar ervaring met deze manier van werken, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij zelfs de meest vochtige muren effectief kunnen behandelen.

Neem contact met ons op voor een gratis analyse, zodat de eerste stap naar een droge muur en een gezond leefklimaat gezet kan worden.